2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Jēkabpilī vīrieti aizķērušajam un puskilometru vilkušajam autovadītājam bijušas atņemtas tiesības

Jēkabpilī vīrieti aizķērušajam un puskilometru vilkušajam autovadītājam bijušas atņemtas tiesības

Pagājušās nedēļas nogalē Jēkabpilī gājēju aizķērušajam un puskilometru vilkušajam automašīnas "Mercedes-Benz" vadītājam bijušas atņemtas tiesības par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī.
 
Līdz ar to ceļu satiksmes negadījumu izraisījušais transportlīdzekļa vadītājs tiks saukts pie kriminālatbildības gan pēc Krimināllikuma 126.panta - par tīša vidēja smaguma miesas bojājuma nodarīšanu -, gan 312.panta - par izvairīšanos no soda izciešanas.
 
Par minētajiem pārkāpumiem vainīgajām personām ir paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pat trim gadiem.
 
Jau vēstīts, ka 14.februāra naktī ap plkst.03.30 Jēkabpilī, Madonas ielā, kāds automašīnas "Mercedes-Benz 220" vadītājs uzbraucis 1990.gadā dzimušam gājējam, kuru pēc tam vilcis pa ceļu aptuveni 500 metrus.
 
Automašīnas vadītājs notikuma vietu pametis, bet cietušais nogādāts Jēkabpils reģionālajā slimnīcā, kur mediķi viņam konstatējuši dažādus sasitumus un lūzumus.
 
Policijas darbiniekiem ir izdevies noskaidrot ceļu satiksmes negadījumu izraisījušā spēkrata vadītāja personību. Tas izrādījies kāds 1987.gadā dzimis Jēkabpils iedzīvotājs, kurš jau agrāk nonācis policijas redzeslokā un kuram bijušas atņemtas tiesības par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.
 
Uzreiz pēc aizturēšanas vīrietis nogādāts slimnīcā ekspertīzes veikšanai, lai noskaidrotu, vai ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanas brīdī viņš nav bijis alkohola vai kādu citu apreibinošu vielu ietekmē.
 
Aizdomās turamajam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.
 

Komentāri (0-4/4)

  • Guest
    02.07.2018 18:22
    Vakar Sēlpilī ar automātiem brunoti policisti pēcpusdienā ieradās pie kāda vīrieša dzīvesvietā, jo viņš pa telefonu esot draudējis kadai sievietei, kura pati viņam zvanījusi. Līdzi esot paķerti arī elektriķi, jo bijušas aizdomas, ka viņš zog arī elektrību. Dzīvevietā vīrieti saslēguši roku dzelžos un veikuši kratīšanu. Laikam meklēja auklu, jo sieviete saka, ka vīrietis draudējis viņu nožņaugt. Nasa Rusia variants Latvijā. Žurnālisti painteresējaties, kas tur notika. Vīrietis netika arestēts
  • Guest
    02.07.2018 18:22
    Kur mašīni ir aiz ka aizkerties Nevarētu passkaidrot
  • q
    02.07.2018 18:22
    pfff:
    Pff. Par slepkavību (pilsētas svētki)Jēkabpilī iedot tikai Trīs gadus nosacīto. A te draud ar brīvības atņemšanu. Ha.

    Neviens nenoslepkavoja. Pats nokrita neveiksmīgi.
  • pfff
    02.07.2018 18:22
    Pff. Par slepkavību (pilsētas svētki)Jēkabpilī iedot tikai Trīs gadus nosacīto. A te draud ar brīvības atņemšanu. Ha.

Atstājiet komentāru