2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Atašienē, Viesītē un Pļaviņās aizturēti kukuļdevēji

Atašienē, Viesītē un Pļaviņās aizturēti kukuļdevēji

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde (ZRP) informē, ka pagājušajā piektdienā Zemgalē par kukuļdošanu aizturēti trīs autovadītāji.
 
Strādājot pastiprināti kukuļdošanas apkarošanas jomā, 6.februārī VP ZRP Kārtības policijas biroja Patruļpolicijas nodaļas darbinieki par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu Krustpils novadā Atašienes pagastā apturēja transportlīdzekli, kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis, lai netiktu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, mēģināja piekukuļot policistus, dodot 15 eiro.
 
Savukārt Viesītes pagastā Lietuvas pilsonis 1963.gadā dzimušais vadīja transportlīdzeklis alkohola reibumā, lai izvairītos no soda, mēģināja piedāvāt naudu, pēc kā arī tika aizturēts.
 
Trešais autovadītājs 1988.gadā dzimušais tika aizturēts Pļaviņu novadā. Autovadītājs mēģināja policistiem iedot 20 eiro, jo bija pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu un automašīnai nebija izieta tehniskā apskate.Autovadītājs tika aizturēts.

Šogad Zemgales reģionā aizturēti jau 14 autovadītāji par kukuļdošanu. Policijas darbinieki turpina strādāt pastiprināti kukuļdošanas apkarošanas jomā.
Informāciju sagatavoja:
Ieva Sietniece
Valsts policijas
Zemgales reģiona pārvaldes
priekšnieka palīdze

Atstājiet komentāru