2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Policija lūdz atpazīt fotorobota attēlā redzamo vīrieti

Policija lūdz atpazīt fotorobota attēlā redzamo vīrieti

2015. gada 3. Janvārī policija saņēma informāciju no Neatliekamās medicīniskā palīdzības dienesta par to, ka no kāda dzīvokļa Tukuma pilsētā ir hospitalizēta 93 gadu veca sieviete, kura bija guvusi miesas bojājumus un 15. janvārī no gūtajām traumām slimnīcā nomira.
 

2015. gada 7. janvārī no Neatliekamās medicīniskā palīdzības dienesta tika saņemta informācija par to, ka 83 gadus vecai sievietei viņas dzīvesvietā nodarīti miesas bojājumi. Veicot izmeklēšanu tika noskaidrots, ka sievietei no dzīvesvietas ir nolaupītas mantas, kā arī tika sastādīts uzbrucēja fotorobots.
Tāpat policijā ir reģistrēts notikums, kad 18. janvārī, kādā dzīvoklī, Tukumā, iegāja divi vīrieši un fiziski ietekmēja 63 gadus veco saimnieci, un nolaupīja viņai mobilo telefonu un naudu. Tika uzsākts kriminālprocess un aizturēti divi iespējamie vainīgie, vienam no kuriem Tiesa piemēroja drošības līdzekli- apcienājumu.
 

Par visiem šiem gadījumiem notiek izmeklēšana un tiek pārbaudīta aizturēto personu iespējamā saistība ar šiem gadījumiem.
 

Aicinām gados vecus, vientuļus cilvēkus neielaist dzīvokļos nepazīstamas personas, kā arī ziņot policijai par aizdomīgām personām.
 

Policija lūdz iedzīvotāju palīdzību un rūpīgi aplūkot fotorobotu, ja kāds atpazīst šo personu un ir informācija par viņa atrašanās vietu, lūgums zvanīt policijai 110, 63104100 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.
 
Ieva Sietniece,
Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze

Atstājiet komentāru