2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jēkabpilī brīvdienās policijas reidā pārbaudītas 344 automašīnas

Jēkabpilī brīvdienās policijas reidā pārbaudītas 344 automašīnas

Sestdien, 24.janvārī, Valsts policijas Zemgales reģionā reidā pārbaudījusi 1298 transportlīdzekļus. Kopumā pārkāpumi fiksēti 108 ceļu satiksmes dalībniekiem.

 

 

No visiem pārbaudītajiem satiksmes dalībniekiem 26 sodītie ir gājēji, savukārt pieci bijuši velosipēdisti. 61 autovadītājs pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu, bet četri šoferi pie stūres sēdušies reibumā. Vēl desmit autovadītāji braukuši ar spēkratu, kam nav bijuši riepu protektori, bet viens šoferis vadījis auto bez vadītāja apliecības.

 

 

No kopējā skaita, atsevišķi uzskaitot pa pilsētām, Jelgavā pārbaudītas 420 automašīnas. No pārbaudītajiem dalībniekiem sodīti seši gājēji, divi velosipēdisti, bet 14 vadītāji pārsnieguši atļauto braukšanas ātrumu. Savukārt viens vadītājs un viens velosipēdists pieķerts par braukšanu reibumā, bet septiņiem nebija riepu protektori.

 

 

Dobelē pārbaudītas 194 automašīnas, un sodīti četri gājēji, viens velosipēdists, bet par ātruma pārsniegšanu – četri autovadītāji. Viens autovadītājs braucis bez vadītāja apliecības.

 

 

Jēkabpilī likumsargi pārbaudīja 344 automašīnas, par satiksmes noteikumu pārkāpšanu sodot četrus gājējus un vienu velosipēdistu. Savukārt desmit autovadītāji saņēmuši sodu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet viens šoferis – par sēšanos pie stūres alkohola reibumā.

 

 

Tukumā policijas reidā pārbaudīta 81 automašīna un par ātruma pārsniegšanu sodīti astoņi autovadītāji. Viens autovadītājs braucis alkohola reibumā, bet trīs - bez riepu protektoriem. Savukārt Bauskā policisti pārbaudījuši 89 automašīnas. Tāpat tur sodīti 12 gājēji un viens velosipēdists, bet sešiem autovadītājiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par ātruma pārsniegšanu.

 

 

Aizkrauklē pārbaudītas 170 automašīnas. Šajās pārbaudēs policija konstatējusi, ka 19 gadījumos pārsniegts atļautais braukšanas ātrums, un vienā gadījumā automašīnas vadītājs braucis alkohola reibumā.

 
 
Ieva Sietniece,
VP Zemgales reģiona pārvaldes
priekšnieka palīdze

Atstājiet komentāru