2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Policija Zemgalē pastiprināti kontrolēs ceļus un uzraudzīs pirotehnikas tirdzniecību

Policija Zemgalē pastiprināti kontrolēs ceļus un uzraudzīs pirotehnikas tirdzniecību

Svētku brīvdienu laikā policija Zemgalē pastiprināti kontrolēs ceļus un uzraudzīs pirotehnikas tirdzniecību.
 
 
Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru BNS informēja, ka, lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību un ceļu satiksmes drošību un avārijās neietu bojā cilvēki, policija Zemgales reģionā Ziemassvētku un Jaunā gada svētku pasākumu laikā no 23.decembra līdz 5.janvārim veiks pastiprinātu sabiedriskās kārtības un ceļu satiksmes drošības uzraudzību.
 
 
Pastiprināta uzmanība tiks pievērsta svētku svinību norises vietām, mazāk aizsargāto ceļu satiksmes dalībnieku – gājēju, velosipēdu un mopēdu vadītāju kontrolei, kā arī drošības jostu, aizsargķiveru un bērnu sēdeklīšu lietošanu. Tiks pievērsta uzmanība autovadītājiem, vai tie nebrauc alkohola vai citu apreibinošu vielu iespaidā un pastiprināta uzmanība tiks pievērsta arī tam, vai tiek ievērots atļautais braukšanas ātrums.
 
 
Papildus policija pastiprināti kontrolēs, vai netiek pārkāptas pirotehnisko izstrādājumu aprites noteikumu prasības. Pastiprināti sabiedriskās kārtības uzraudzība tiks veikta no 23.decembra līdz 2.janvārim, kontrolējot, vai pirotehniskos izstrādājumus netirgo nelicencētās tirdzniecības vietās, netiek pārdots personām, kuras nav sasniegušas likumā noteikto vecumu, kā arī lai nepieļautu pirotehnisko izstrādājumu izmantošanas noteikumu pārkāpumus, sevišķi pirotehnisko izstrādājumu izmantošanu huligāniskiem mērķiem. Policija aicina svētku svinētājus izvēlēties atbilstošus, maksimāli drošus izstrādājumus.
 
 
Ieva Sietniece,
Valsts policijas
Zemgales reģiona pārvaldes
priekšnieka palīdze

Komentāri (0-1/1)

  • xxx
    02.07.2018 18:21
    Welosipēdistiem gan grūti welosipēdam jābūt kā ziemasswetku eglītei un wēl tagad ķiweres wajaga... Ko wēl wajadzēs? Bet tas wiss izdomāts kalnu u.c. jaunajiem welosipēdiem, bet saucamajiem kriewiniekiem neko tādu newajag. :sad: :sad: :sad:

Atstājiet komentāru