2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpilī šonakt daudzstāvu mājā izcēlās ugunsgrēks un evakuēti cilvēki

Jēkabpilī šonakt daudzstāvu mājā izcēlās ugunsgrēks un evakuēti cilvēki

Jēkabpilī šonakt ugunsgrēka dēļ no daudzstāvu mājas  evakuēti un izglābti cilvēki, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Jēkabpils brigādes komandieris Dzintars Cvilikovskis.
 
 
Šonakt ap pulksten vieniem naktī piecstāvu mājā Jēkabpilī, Ķieģeļu ielā 13c ugunsgrēks 20 kvadrātmetru platībā bija izcēlies pagrabā un radīja lielu sadūmojumu gan kāpņu telpā, gan dzīvokļos. Dega dažadas sadzīves mantas. Ugunsdzēsēji modināja cilvēkus un lūdza evakuēties. Dzintars Cvilikovskis sacīja, ka iedzīvotāji bijuši neatsaucīgi un tos evakuēt nācies gandrīz vai piespiedu kārtā. Tāpēc evakuācijas process ieieldzis un pēdejam cilvēkam, ko izveduši ārā nācies pielietot gāzmasku, lai viņš ar dūmiem nesaindētos. No ēkas tika evakuēti 13 cilvēki un viens izglābts no saindēšanās ar dūmiem.
 
 
Ugusngrēku pagrabā pilnībā likvidēt izdevās ap pulksten trijiem naktī. Ugunsgrēka iemesls vēl tiek skaidrots, Dzintars Cvilikovskis pieļauj, ka tā bijusi neuzmanīga rīcība ar uguni, iespējams, pagrabā nakšņojis kāds bezpajumtnieks, kura rīcība izraisījusi ugunsgrēku.
 
 
Vakar Jēkabpilī, Saltupes ielā 1 ugunsgrēks izcēlies pirtī. Liesmas izdevies likvidēt laikus, pirms tās apņem visu ēku. Izdeguši 25 kvadrātmetri.
 
 
 

Atstājiet komentāru