2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Pateicoties sabiedrības spiedienam, policijā pats piesakās meklēšanā izsludināts noziedznieks

Pateicoties sabiedrības spiedienam, policijā pats piesakās meklēšanā izsludināts noziedznieks

Valsts policijā vērsies vīrietis, pret kuru ir sākti vairāki kriminālprocesi par krāpšanu saistībā ar firmu SIA «Kamīnkrāsnis». Firma piedāvāja klientiem iegādāties preces, veicot priekšapmaksu, bet pēc tam solītās preces nepiegādāja un naudu neatdeva.
 
 
Policija nedēļas sākumā izsludināja uzņēmuma SIA «Kamīnkrāsnis» pārstāvja meklēšanu. Vīrietis tika turēts aizdomās par kamīnkrāšņu un to piederumu pircēju apkrāpšanu. Pateicoties medijos ievietotajai informācijai un sabiedrības atsaucībai, aizdomās turētais 1984.gadā dzimušais vīrietis ieradās policijas iecirknī. Vīrietis atzina savu vainu izdarītajā.
 
 
Šobrīd ir sākti septiņi kriminālprocesi par krāpšanu, kas klientiem kopā radījusi vairāku tūkstošu zaudējumus. Turpinās izmeklēšana, tādēļ policija aizvien aicina atsaukties personas, kuras tika apkrāptas, zvanot uz tālruņa numuriem 67030630 vai 110.
 

Jau ziņots, ka policija no iedzīvotājiem saņēma informāciju par uzņēmumu SIA «Kamīnkrāsnis», kas savā interneta mājas lapā potenciālajiem klientiem piedāvā iegādāties dažādas krāsnis un to piederumus.
 
 
Atsaucoties uz uzņēmuma piedāvājumu, vairāki klienti bija pasūtījuši dažādas preces, veikuši pasūtījuma priekšapmaksu vai avansa maksājumu, pretī saņemot rēķinu. Tomēr pēc tam nav saņēmuši ne pasūtītās preces, nedz atguvuši iemaksāto naudu.
 
 
Policija pateicas ikvienam, kurš ziņoja par vīrieša atrašanās vietu, kā arī par noziedzīgajiem nodarījumiem, kas saistīti ar šo uzņēmumu.
 

Diāna Lūkina,
Valsts policijas
Sabiedrisko attiecību nodaļas
vecākā speciāliste

Atstājiet komentāru