2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpilī, Bebru ielas mikrorajonā veikalā AIBE notikusi laupīšana (PAPILDINĀTS)

Jēkabpilī, Bebru ielas mikrorajonā veikalā AIBE notikusi laupīšana (PAPILDINĀTS)

(Papildināta 2. un 4.rindkopa un pievienota 6.rindkopa)
 
Sestdien, 1.novembra vakarā pulksten 19.30, Jēkabpilī, Bebru ielā 23 veikalā AIBE notikusi laupīšana. Gada laikā jau otro reizi.
 
 
Sarunā ar portālu Radio1.lv Jēkabpils policijas iecirkņa priekšnieks Zigmunds Januševskis sacīja, ka veikalā iegājusi persona tērpusies tumšās drēbēs un maskā, uz galvas bijusi tumša cepure ar izgrieztiem caurumiem acu un mutes vietā un draudot ar pistolei līdzīgu priekšmetu, pieprasījusi atdot naudu no kases. Saņemot prasīto, laupītājs ātri devies prom. Viņa guvums – 350 eiro. Laupītājs runājis krievu valodā, veikalā tobrīd atradās divas pārdevējas. Viņas, pēc laupītāja aiziešanas, nekavējoties izsauca apsardzi un policiju.
 
 
Zigmunds Januševskis sacīja, ka policijai pagaidām nav aizdomās turamās personas, taču ir vairākas versijas un jau tuvākajā laikā policija par notikušo laupīšanu sniegs plašāku informāciju.
 
 
Par notikušo laupīšanu uzsākts Kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176.panta 2.daļas - laupīšana iekļūstot telpā.
 
 
Līdzīga laupīšana šajā veikalā notika apmēram pirms gada 12.novembra vakarā, kad maskās tērpušies divi vīrieši iegāja veikalā un draudot ar pistolei līdzīgu priekšmetu nozaga vienu degvīna pudeli. Laupītājus policija tā arī nav notvērusi.
 
 
Par šādu likumpārkāpumu vainīgās personas soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Komentāri (0-1/1)

  • !!!!!
    02.07.2018 18:21
    Ko musu policija vsp var izdariit ???
    izskatas ka neko,ka tik algas var sanemt kad vainigos nevar notvert

Atstājiet komentāru