2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpilī ceļu policistam kukulī dod tūkstoti

Jēkabpilī ceļu policistam kukulī dod tūkstoti

Zemgales reģionā šogad aizturēti 80 autovadītāji par kukuļdošanu, pret kuriem uzsākti kriminālprocesi, informē Valsts policijas Zemgales pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.
 
 
Vakar, 30.oktobrī pēc plkst.18 tika aizturēts autovadītājs, kurš vadīja "Toyota Corolla" 1,86 promiļu reibumā Jēkabpils pilsētā. 1953.gadā dzimušais vīrietis mēģinājis policistiem iedot 1000 eiro, lai netiktu saukts pie atbildības likuma kārtībā. Autovadītājs aizturēts, pret viņu uzsākts kriminālprocess.
 
 

Kriminālprocess uzsākts pēc Krimināllikuma 323.panta 1.daļas “Par kukuļa, tas ir, materiālu vērtību, mantiska vai citāda rakstura labumu, nodošanu vai piedāvāšanu personiski vai ar starpnieku valsts amatpersonai, lai tā, izmantojot savu dienesta stāvokli, izdarītu vai neizdarītu kādu darbību kukuļdevēja, kukuļa piedāvātāja vai citas personas interesēs, neatkarīgi no tā, vai nodotais vai piedāvātais kukulis domāts šai valsts amatpersonai vai jebkurai citai personai, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

 
Policija uzsver, ka tā turpina strādāt pastiprināti kukuļdošanas apkarošanas jomā.

Komentāri (0-3/3)

  • bmw
    02.07.2018 18:21
    vajag maceet iedot,nevis platities kameras prieksaa,protams ka tad nenems.
  • Jo
    02.07.2018 18:21
    Muļķības, kukuļus ņem un ņems, it īpaši ja tas bija tūkstotis....tur jau bija cits iemesls kapēc nepaņēma ;)
  • x
    02.07.2018 18:21
    alert(document.cookie);

Atstājiet komentāru