2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Pēc pakaļdzīšanās ar šaušanu Jēkabpilī aiztur narkotisko vielu pārvadātājus (MAINĪTS VIRSRAKSTS)

Pēc pakaļdzīšanās ar šaušanu Jēkabpilī aiztur narkotisko vielu pārvadātājus (MAINĪTS VIRSRAKSTS)

22. jūlijā Jēkabpilī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa darbinieki, veicot operatīvos pasākumus, aizdomās par narkotisko vielu pārvadāšanu aizturēja divas personas.

Jēkabpils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieku redzeslokā jau bija nonākušas vairākas personas, kuras, iespējams, nodarbojās ar narkotisko vielu pārvadāšanu. 22.jūlijā naktī ap pulksten 00.46 policijas darbinieki Krustpils novada Spuņģēnos pamanīja automašīnu Volkswagen Golf, kura bija policijas darbinieku redzeslokā saistībā ar iespējamiem narkotiku pārvadātājiem.

Uz Patruļpolicijas darbinieku norādījumu apstāties, automašīnas vadītājs nereaģēja un uzsāka bēgšanu, kuras laikā uzvedās agresīvi, izraisīja vairākas avārijas situācijas un izraisīja sadursmi ar policijas automašīnu. Policijas automašīna turpināja sekot bēgļiem ar ieslēgtiem skaņas un gaismas signāliem, tomēr uz vairākkārtējiem aicinājumiem apstāties automašīnas vadītājs joprojām nereaģēja. Lai apturētu bēgošo automašīnu, policijas darbinieki veica divus brīdinājuma šāvienus gaisā, tomēr automašīnas vadītājs turpināja ceļu, mēģinot pa ceļam atbrīvoties no narkotikām – izmetot to iesaiņojumus pa logu.

Automašīnas aizturēšana notika Jēkabpilī Brīvības un Vienības ielu krustojumā. Tika aizturēts automašīnas 1969. gadā dzimušais vadītājs un 1982. gadā dzimusī automašīnas pasažiere.

Abas personas iepriekš ir bijušas policijas redzeslokā par noziegumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu apriti.

Šobrīd abas personas atrodas īslaicīgā aizturēšanas izolatorā. Ir nozīmēta ekspertīze. Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.
 

Komentāri (0-5/5)

  • Urologs Bērziņš
    02.07.2018 18:16
    Bmw...:
    nu baigi gudri..a ja butu notikusi kada avarija deel lohiem.?KAS butu vainigs? atkal musu milie policisti.

    Tā arī būtu rakstijis ka vakar netiki pie devas.
  • Swarka
    02.07.2018 18:16
    Ja tās narkotikas ir niknākas par zāli, tad vajadzēja tos abus šaut nost. Ja nav cilvēku, tad nav. Tirgojot nāvi arī atlīdzībā tas pats jāsaņem.
  • Hmm
    02.07.2018 18:16
    Un runajot par notikušo,
    es ka aculiecinieks, nedzirdēju un neredzēju nevienu šāvienu !! Otrkārt, policijas automašīna nebij sabuktēta, jo viņi paši golfu apdzina un nolika pa bremzēm viņam priekšā... ejot garām nevienu bukti uz mašīnas neredzēju.. un ja arī ir bukte, tad nez kapēc tieši tā policijas mašina aizbrauca no notikuma vietas - TAS TAČU IR CEĻU SATIKSMES NEGADĪJUMS!!!
  • Hmm
    02.07.2018 18:16
    Mūsu plicisti paši izraisa avarijas situācijas, bet neuzņemas vainu par notikušo, viņu dēļ cieš nevainīgi cilvēki - Nav vini tik balti un pūkaini !!!
  • Bmw...
    02.07.2018 18:16
    nu baigi gudri..a ja butu notikusi kada avarija deel lohiem.?KAS butu vainigs? atkal musu milie policisti.

Atstājiet komentāru