2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Policija Jēkabpils pusē meklē pazudušu 16 gadus vecu pusaudzi

Policija Jēkabpils pusē meklē pazudušu 16 gadus vecu pusaudzi

Valsts policijas Jēkabpils iecirknis kopš jūlija sākuma meklē bezvēsts pazudušu 16 gadus vecu meiteni, kuras atrašanā lūdz arī sabiedrības līdzdalību.
 
Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Inga Būgaine portālu Radio1.lv informēja, ka VP Jēkabpils iecirknis jūlija sākumā saņēma iesniegumu par bezvēsts pazudušu 16 gadus vecu meiteni un uzreiz pēc iesnieguma saņemšanas policisti sāka aktīvu meitenes meklēšanu, taču viņu joprojām nav izdevies atrast.
 
Šā iemesla dēļ policija lūdz sabiedrības palīdzību atrast bezvēsts pazudušo Ingu Ūbeli, dzimušu 1997.gadā, kura 25.jūnijā ap plkst.14 izgāja no savas dzīvesvietas Jēkabpilī, Madonas ielā, un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma.
 
Meitene ir aptuveni 1,60 metrus gara, vidējas miesas būves, gaiši brūnas krāsas matiem, kas sniedzas nedaudz pāri pleciem, viņai ir zaļganas krāsas acis.
 
Pusaudze bija ģērbusies melnā jakā ar rāvējslēdzēju un kapuci, tumši zilās džinsa biksēs, baltos sporta apavos ar zaļām svītrām. Līdzi paņemta bāreņa apliecība uz Ūbeles vārda.
 
Ja kādam ir zināma viņas atrašanās vieta vai jebkāda cita informācija saistībā ar pazudušo, VP lūdz zvanīt pa tālruni 65202609, 65202600, 02, 112 vai ierasties tuvākajā policijas iestādē, skaidroja Būgaine.
 
aabele2

Atstājiet komentāru