2024.gada 13. maijs

Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Jēkabpilī aizdomās par narkotiku lietošanu aizturēts vīrietis un jaunietis

Jēkabpilī aizdomās par narkotiku lietošanu aizturēts vīrietis un jaunietis

Jēkabpils policija aizdomās par narkotiku lietošanu aizturējusi 1982.gadā dzimušu vīrieti un 1993.gadā dzimušu jaunieti. Abos gadījumos nozīmētas ekspertīzes.
 
 
Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece portālu Radio1.lv informēja, ka brīvdienās aizturēti vairāki autovadītāji, kas pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.
 
Jēkabpilī, Neretas ielā 1991.gadā dzimis jaunieties vadīja automašīnu "Opel" būdams alkoholisko dzērienu iespaidā un bez autovadītāja tiesībām.
 
Savukārt Jēkabpilī, Nameja ielā 1992.gadā dzimis jaunietis vadīja automašīnu "Honda Civic" būdams alkohola reibumā – 1,9 promiles un bez autovadītāja apliecības.
 
Jaunietis vadot automašina "Honda Civic" uzbrauca stāvošām "Audi 80 Avant" un "Audi 80". Bojāti transporta līdzekļi, cietušo nav.
 
Satiksmes negadījums noticis arī Vīpes pagastā autoceļā Rīga – Daugavpils 161.kilometrā, virzienā no Līvāniem uz Jēkabpili. 1974.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu MB320 neizvēlējās drošu distanci un sadūrās ar tajā pašā virzienā braucošo "Volvo S60". Bojātas automašīnas, cietušo nav.
 
Brīvdienās konstatēta arī zādzība. No remontdarbnīcas Ābeļu pagastā nozagti 155 eiro un portatīvais dators ACER. Notiek izmeklēšana.

Atstājiet komentāru