2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

Jēkabpilī par kūlas dedzināšanu aiztur 61 gadu vecu sievieti

Jēkabpilī par kūlas dedzināšanu aiztur 61 gadu vecu sievieti

14.martā ap pulksten 15.30 Jēkabpilī, Nameja ielā, par kūlas dedzināšanu policijas darbinieki aizturējuši kādu 1952.gadā dzimušu sievieti.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece, par notikušo sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Materiāls tālāk tiks nosūtīts izskatīšanai pašvaldības administratīvajai komisijai soda piemērošanai. Par šādu pārkāpumu vainīgajai personai paredzēts naudas sods no 280 līdz 700 eiro.

Šis šogad Zemgales pusē ir jau otrs gadījums, kad policijas darbinieki aiztur kūlas dedzinātājus. 13.martā ap plkst.13.10 Viesītes pagastā iecirkņa inspektors, veicot patrulēšanu apkalpojamajā teritorijā, kūlas dedzināšanā pieķēra zemes īpašnieku, kādu 1964.gadā dzimušu vīrieti, kurš dedzināja kūlu aptuveni 20 000 kvadrātmetru platībā. Par notikušo tika paziņots arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbiniekiem.

Arī saistībā ar šo atgadījumu sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols, kas tiks nosūtīts izskatīšanai pašvaldības administratīvajai komisijai soda piemērošanai.

Jau informēts, ka saistībā ar kūlas dedzināšanu policisti strādā pastiprināti.

Iedzīvotāji aicināti būt aktīvi un modri un nekavējoties ziņot policijai, ja tiek ieraudzīts kāds, kas dedzina kūlu.

Komentāri (0-1/1)

  • Rota
    02.07.2018 18:16
    Kå vina izskaidroja savu ricibu? Tagad maksås par pasvaldibas neizdaribu? Pasvaldiba varbut vėl gadus piecus neliksies ne zinis par teritoriju. Bet cilvėks tiribu gribėdams! Tåtad kå Spruktam: nelien citu darisanås! Un pėc tam brinåmies, cik inerta, vienaldziga sabiedriba...

Atstājiet komentāru