2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

Autosadursmē uz Rīgas - Daugavpils šosejas iet bojā vieglā auto vadītājs

Autosadursmē uz Rīgas - Daugavpils šosejas iet bojā vieglā auto vadītājs

Trešdien ap pulksten astoņiem vakarā Aizkraukles pagastā  notikusi traģiska autoavārija, ziņo Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.
 
Uz šosejas Rīga - Daugavpilsnotika sadursme starp kravas automašīnu "Volvo" (ar piekabi) un vieglo automašīnu "Peugeot". Negadījumā bojā gājis "Peugeot" vadītājs, 36 gadus vecs vīrietis, bet vieglā auto pasažieris - 42 gadus vecs vīrietis guvis dažādas traumas - galvas un ķermeņa sasitumus - un nogādāts slimnīcā. Par notikušo sākts kriminālprocess un policija noskaidro avārijas cēloņus.
 
Savukārt Vietalvas pagastā 31 gadu vecs vīrietis pieķerts braucam ar velosipēdu, būdams alkohola reibumā (1,27 promiles), bet Pļaviņās Raiņa ielā alkohola reibumā velosipēdu vadīja 43 gadus vecs vīrietis (1,83 promiles).
 
Sagatavoja Māra Grīnberga
 
 

Komentāri (0-1/1)

  • Janis U
    02.07.2018 18:15
    Vieglas smiltis bojagajusajam !!

    Nemaz nav nekads brinums ka biezi notiek kada sadursme uz Riga-Daugavpils sosejas !! Pirms paris dienam braucu no Jekabpils uz Ogri.. Shausmas!! Vieni debiliki kuri paklauj briesmam nevainigus cilvekus,dzen 50m garu rindu pat tad kad 200 metru attaluma nak kolonna ar smagajam masinam ! ne vienu vien reizi dabuju braukt pa cela nomali lai mana auto neieskrietu kads pasnavnieks !!

Atstājiet komentāru