2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Biržos nodeg māja, Jēkabpilī aizdegas ēkai jumts

Biržos nodeg māja, Jēkabpilī aizdegas ēkai jumts

Jēkabpilī, Straumes ielā kādai ēkai šodien aizdegās jumts pie dūmvada, savukārt vakar Biržos nodega dzīvojamā māja.
 
 
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Jēkabpils brigādes komandieris Dzintars Cvilikovskis sacīja, ka ugunsgrēks Straumes ielā izcēlies visticamāk bojāta dūmvada dēļ. Izdega apmēram divi kvadrātmetri jumta pie skursteņa. Ugunsgrēku izdevās veiksmīgi likvidēt.
 
 
Savukārt vakar ugunsgrēks izcēlās Salas novada Biržos, dega dzīvojamā māja. Tā kā ēka atrodas nomaļus un mājas saimnieks tajā brīdī neatradās mājā, ugunsgrēks netika laikus pamanīts un ēka 80 kvadrātmetru platībā nodega pilnībā.
 
 
Mājas saimnieks ugunsdzēsējiem sacījis, ka krāsni nav kurinājis un tāpēc apkures ierīces nevarētu būt iemesls ugunsgrēkam, ugunsnelaimes iemesli tiek noskaidroti.
 
 
Policija par notikušo uzsākusi kriminālprocesu.
 
 
Glābēji vakar aicināti palīdzēt mediķiem atvērt kādas dzīvojamās mājas durvis Aknīstē. Dzīvoklī atradies smagi slims pacients un mediķi nav varējuši tikt iekšā, lai sniegtu palīdzību.
 
Attēls: Publicitātes foto, nav no notikuma vietas

Komentāri (0-1/1)

  • Guest
    02.07.2018 18:21
    Gribētu zināt kādu palīdzību ugunsgrēkā cietušajam sniedza salas novada pašvaldība un vai pašvaldība organizēja ziedojumu vākšanu cietušajam. Vai šim cilvēkam ir kur dzīvot un gulēt? Varbūt cilvēki vēlas ziedot mēbeles, sadzīves tehniku un traukus?

Atstājiet komentāru