2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Biržos nodeg māja, Brodos nodzēsts pamatīgs meža ugunsgrēks

Biržos nodeg māja, Brodos nodzēsts pamatīgs meža ugunsgrēks

Aizvadītā diennakts ugunsdzēsējiem pagājusi mierīgi, bez izsaukumiem, toties šis rīts sācies ar paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku Salas novada Salas pagasta Biržos.

 

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigādes Jēkabpils daļas komandieris Dzintars Cvilikovskis ziņo, ka šorīt ap pulksten 11.00 saņemts izsaukums uz Biržiem, kur dega divstāvu privātmāja. Dega mājas otrais stāvs un jumts pilnā platībā. Dzēšanā piedalījās divas ugunsdzēsēju brigādes no Jēkabpils, kā arī brigādes no Pļaviņām un Viesītes.

 

Patlaban ugunsgrēks ir pilnībā lokalizēts, bet, kā stāsta Dz.Cvilikovskis, māja nodegusi pilnībā, palikuši tikai mūri.Līdz ar to mājas iemītnieki zaudējuši visu iedzīvi.

 

Ugunsgrēka iemesli vēl nav zināmi.

 

Savukārt pēcpusdienā izcēlās plašs meža ugunsgrēks Ābeļu pagasta Brodos, kas arī patlaban jau apdzēsts. Par tā apmēriem pagaidām ziņu nav.

Komentāri (0-1/1)

  • Palīdzēsim!!!!!
    02.07.2018 18:16
    Šai ģimenei ir nepieciešams psiholoģisks un materiāls atbalsts. Šāda nelaime viņus ir piemeklējusi jau otro reizi!!! Bez pajumtes palikuši četri cilvēki, viens no tiem ir bērns.
    Esmu šai ģimenei ļoti pateicīga, jo, kad manā dzīvē bija smags periods, viņi centās ar savu mīlestību un uzmanību man palīdzēt. Viņi ir iejūtīgi un izpalīdzīgi, bet tagad viņiem pašiem ir nepieciešama citu cilvēku atbalsts. Vienīgā informācija, ko varu sniegt ir cietušās sievietes konta numurs: LV34UNLA0050011935798LVL (Pārsla Kusiņa.
    Mans vārds ir Anita Stūrāne.

Atstājiet komentāru