2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Dignājas pagastā nodurts vīrietis

Dignājas pagastā nodurts vīrietis

Jēkabpils novada Dignājas pagastā nodurts 1990.gadā dzimis vīrietis, portālu Radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Policija pirmdien, 23.februārī, ap plkst. 19 saņēmusi informāciju, ka Jēkabpils novadā, Dignājas pagastā daudzstāvu ēkas dzīvoklī sadurts 1990.gadā dzimis vīrietis, kurš no gūtajām traumām miris un dzīvokļa saimniekam 1986.gadā dzimušajam vīrietim nodarītas grieztas brūces rokā un kreisās auss rajonā, vīrietis nogādāts slimnīcā.
 
Policijas darbinieki operatīvi aizturēja aizdomās turēto personu notikuma vietā, kura ievietota īslaicīgā aizturēšanas vietā. Vīrietis agrāk nav tiesāts. Izmeklēšanā noskaidrots, ka dzīvoklī notikusi alkohola lietošana un izcēlies sadzīvisks strīds, pēc kā 1992.gadā dzimušais vīrietis paķēris nazi un nodarījusi miesas bojājumus diviem vīriešiem, no kuriem vienam tas bija nāvējoši.
 
Uzsākts kriminālprocess un izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīta aizturētās personas saistība citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

Komentāri (0-1/1)

  • A.N
    02.07.2018 18:22
    Atlausos pievienot komentaru,par nelielu citatu,kur tika uzrakstits,ka policija operativi aiztureja dureju,bet policijai jau nevajadzeja operativi neko darit,jo durejs pats sagaidija policiju un pats masina iekapa bez nekadas pretosanas.....vismaz es operativi saprota ta,ja noziedznieks butu pretojies policijai un policijai vajadzetu piemerot speku,bet seit tak notika savadak,vai ne ta,ja kludos,tad atvainojiet!!!!

Atstājiet komentāru