2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Krustpils pagastā atsavināti 200 grami metamfetamīna

Krustpils pagastā atsavināti 200 grami metamfetamīna

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvalde (ZRP) informē, ka pārbaudot operatīvo informāciju, VP Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa policijas darbinieki sadarbībā ar VP Latgales reģiona pārvaldes un Muitas Kriminālpārvaldi aizturējuši divas personas, kuru automašīnā atsavināja ap 200 gramiem metamfetamīnu.

Vīrietis un sieviete, kuri pārvietojās ar automašīnu "Mazda 626" tika aizturēti vakar, 14.augustā Krustpils pagastā. Automašīnā tika atrasti vairāki iepakojumi ar metamfetamīna saturošu vielu. Personas aizturētas un ievietotas īslaicīgā aizturēšanas vietā, ir jau agrāk nonākušas policijas redzeslokā un ir narkotisko vielu lietotāji. Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts vai aizturētie nav saistīti citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

Uzsākts kriminālprocess pēc krimināllikuma par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu un pārsūtīšanu ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās vai ja tās izdarītas ar narkotiskajām vai psihotropajām vielām lielā apmērā, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Atstājiet komentāru