2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Neiedomājami notikumi Pļaviņās: bijusī tiesnese terorizē kaimiņus, izkārnījoties kāpņu telpā

Neiedomājami notikumi Pļaviņās: bijusī tiesnese terorizē kaimiņus, izkārnījoties kāpņu telpā

Kādā Pļaviņu daudzstāvu mājā kaimiņus burtiski terorizē kāda vecāka gadu gājuma sieviete - bijusī juriste un tiesnese, vēsta TV3 raidījums «Bez tabu».
 
Kaimiņi pašu spēkiem vairs netiekot galā ar kundzi, viņi sūdzas, ka regulāri esot vārdu burtiskā nozīmē jāvāc sievietes atstātie mēsli kāpņu telpā, jo viņa mēdzot pie kaimiņu durvīm izkārnīties. Visā kāpņu telpā izplatās nepatīkama smaka, jo sieviete regulāri kaut ko piededzinot, viņas dzīvoklī valda neiedomājama nekārtība.
 
Valsts ugunsdzēsēju un glābšanas dienests (VUGD), neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķu vizītes šajā mājā ir regulāras.
 
Kāds kaimiņš stāsta, ka neesot iespējams ar sievieti komunicēt. Viņa mēdzot nopludināt kaimiņus. «Viņas dzīvoklī viss pludo, bet viņa apgalvo, ka viss ir kārtībā,» bezspēcīgi plāta rokas kāds kaimiņš.
 
No sievietes dzīvokļa kāpņu telpā plūstot nepatīkama smaka.
 
Sieviete rupji lamā kaimiņus un arī «Bez tabu» filmēšanas brigādi, piesolot ar visiem «izrēķināties ar cirvi».
 
Pļaviņu domes izpilddirektors Aivars Bardovskis raidījumam skaidro, ka šajā gadījumā situācija «neesot viennozīmīga», jo » šeit ir runa par izglītotu sievieti.»
 
«Viņa ir bijusī juriste, tiesnese. Viņa šogad mums bija pieteikusies uz bāriņtiesas vadītājas amatu. Lielākā problēma ir alkohols,» skaidro Bardovskis.
 
Avots: Apollo.lv

Atstājiet komentāru