2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Zināms, cik SIA “Jēkabpils siltums” klientiem izmaksājis viens apkures kvadrātmetrs decembrī (TABULAS)

Zināms, cik SIA “Jēkabpils siltums” klientiem izmaksājis viens apkures kvadrātmetrs decembrī (TABULAS)

SIA “Jēkabpils siltums” publiskojis informāciju par apkures izmaksām decembrī. Vienas megavatstundas siltumenerģijas cena decembrī bija 61,34 eiro bez PVN. Tikmēr vidēji viens apkures kvadrātmetrs decembrī izmaksāja 1,57 eiro bez PVN.

Visdārgāk apkure decembrī izmaksājusi mājā Brīvības ielā 2h/2, kur iemītnieki par apkuri maksāja – 2,93 eiro par kvadrātmetru. Dārgāk kā vidēji par kvadrātmetru jāmaksā arī mājas Viestura ielā 12b iemītniekiem – 2,72 eiro par apkures kvadrātmetru, tāpat arī augstāk par vidējo jāmaksā mājas Brīvības 2g/1 iemītniekiem – 2,35 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN. 

Tikmēr vismazākie rēķini par apkuri decembrī bijuši jāmaksā mājai Ziemeļu ielā 6  – 1,13 eiro bez PVN par apkures kvadrātmetru. Mazāk kā vidēji par saņemto siltumenerģiju decembrī jāmaksā arī mājas Rīgas 190a iemītniekiem – 1,18 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN, kā arī mājas Celtnieku 11a iemītniekiem – 1,22 eiro bez PVN.  

Renovētajās daudzdzīvokļu ēkās decembrī visvairāk bijis jāmaksā mājas Nameja ielā 1 iemītniekiem –1,88 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN. Savukārt vismazākie renovēto māju apkures rēķini decembrī bija mājas Slimnīcas ielā 4 iemītniekiem – 0,78 eiro par kvadrātmetru bet PVN.

Daudzdzīvokļu mājās, kur apkuri nodrošina vietējā mazā katlu māja vienas megavatstundas siltumenerģijas cena decembrī bija 96,56 eiro bez PVN. Šīs kategorijas mājās decembrī visdārgāk par apkuri bija jāmaksā mājas Zīlānu ielā 4 iemītniekiem – 3,03 eiro bez PVN par apkures kvadrātmetru. Savukārt zemāki rēķini bijuši mājā Rīgas ielā 104, kur decembrī bija jāmaksā – 2,81 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN.

Plašāk par to, cik katrā mājā, kurai apkuri nodrošina SIA “Jēkabpils siltums” izmaksājis apkures kvadrātmetrs decembrī skatieties  SIA “Jēkabpils siltums” sagatavotajās tabulās.







Atstājiet komentāru