2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Zināms, cik SIA “Jēkabpils siltums” klientiem izmaksājis viens apkures kvadrātmetrs oktobrī un novembrī (TABULAS)

Zināms, cik SIA “Jēkabpils siltums” klientiem izmaksājis viens apkures kvadrātmetrs oktobrī un novembrī (TABULAS)

SIA “Jēkabpils siltums” publiskojis informāciju par apkures izmaksām oktobrī un novembrī. Vienas megavatstundas siltumenerģijas cena oktobrī bija 96,56 eiro bez PVN. Tikmēr vidēji viens apkures kvadrātmetrs oktobrī izmaksāja 0,84 eiro bez PVN. Savukārt vienas megavatstundas siltumenerģijas cena oktobrī bija 63,61 eiro bez PVN. Tikmēr vidēji viens apkures kvadrātmetrs novembrī izmaksāja 1,31 eiro bez PVN.

Visdārgāk apkure oktobrī izmaksājusi mājā Brīvības ielā 2h/2, kur iemītnieki par apkuri maksāja – 1,47 eiro par kvadrātmetru. Dārgāk kā vidēji par kvadrātmetru jāmaksā arī mājas Viestura ielā 12b iemītniekiem – 1,41 eiro par apkures kvadrātmetru, tāpat arī augstāk par vidējo jāmaksā mājas Draudzības alejā 14 iemītniekiem – 1,25 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN. 

Savukārt novembrī visdārgāk apkure izmaksājusi mājā Brīvības ielā 2h/2, kur iemītnieki par apkuri maksāja – 2,50 eiro par kvadrātmetru. Dārgāk kā vidēji par kvadrātmetru jāmaksā arī mājas Rīgas ielā 175 iemītniekiem – 2,03 eiro par apkures kvadrātmetru, tāpat arī augstāk par vidējo jāmaksā mājas Brīvības 2g/1 iemītniekiem – 1,83 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN. 

Tikmēr vismazākie rēķini par apkuri oktobrī bijuši jāmaksā mājai Slimnīcas ielā 12  – 0,98 eiro bez PVN par apkures kvadrātmetru. Mazāk kā vidēji par saņemto siltumenerģiju oktobrī jāmaksā arī mājas Ziemeļu ielā 6 iemītniekiem – 0,99 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN, kā arī mājas Bebru ielā 22 iemītniekiem – 1,01 eiro bez PVN.  

Savukārt novembrī vismazākie rēķini bijuši mājām Ķieģeļu ielā 13b un Ziemeļu 6, abās  – 0,53 eiro bez PVN par apkures kvadrātmetru. Mazāk kā vidēji par saņemto siltumenerģiju oktobrī jāmaksā arī mājas Ķieģeļu 13c iemītniekiem – 0,56 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN, kā arī mājas Auseklīša ielā 21 iemītniekiem – 0,57 eiro bez PVN.  

Renovētajās daudzdzīvokļu mājās gan oktobrī, gan novembrī visvairāk bijis jāmaksā mājas Nameja ielā 1 iemītniekiem – attiecīgi: 1,07 un 1,58 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN. Savukārt vismazākie renovēto māju apkures rēķini oktobrī bija mājas Bebru ielā 30 iemītniekiem – 0,55 eiro par kvadrātmetru bez PVN, bet novembrī  ēkas Slimnīcas ielā 4 iemītniekiem – 0,78 eiro par kvadrātmetru bet PVN.

Daudzdzīvokļu mājās, kur apkuri nodrošina vietējā mazā katlu māja vienas megavatstundas siltumenerģijas cena gan oktobrī, gan novembrī bija 96,56 eiro bez PVN. Šīs kategorijas mājās gan oktobrī, gan novembrī visdārgāk par apkuri bija jāmaksā mājas Zīlānu ielā 4 iemītniekiem – attiecīgi: 1,75 un 2,55 eiro bez PVN par apkures kvadrātmetru. Savukārt zemāki rēķini bijuši mājā Rīgas ielā 104, kur oktobrī bija jāmaksā – 1,55 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN, bet novembrī – 2,38 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN.

Plašāk par to, cik katrā mājā, kurai apkuri nodrošina SIA “Jēkabpils siltums” izmaksājis apkures kvadrātmetrs oktobrī un novembrī skatieties  SIA “Jēkabpils siltums” sagatavotajās tabulās.















Komentāri (0-2/2)

  • Ferdinands
    01.01.2024 19:33
    Kad tiks uzlikti siltuma skaitītāji katrā dzīvoklī? Mēs maksājam par mistisku saņemtu siltumu, ko neviens nevar pārbaudīt.
    Kāpēc pašvaldība ar saviem neskaitāmajiem priekšniekiem un vietniekiem nestrādā pie tā
  • Redakcija
    28.12.2023 18:49
    Kur ir divi mēneši? Divas oktobra tabulas!

Atstājiet komentāru