2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Ko nevar panest, to var pavilkt! “Lidl” ievieš klientu tik gaidītos iepirkumu grozus

Ko nevar panest, to var pavilkt! “Lidl” ievieš klientu tik gaidītos iepirkumu grozus

Turpinot atzīmēt savu otro dzimšanas dienu Latvijā, “Lidl” nāk klajā ar vēl vienu lielisku un sengaidītu jaunumu saviem klientiem - sākot no 3. novembra visos 26 “Lidl” veikalos būs pieejami ratiņgrozi, portālu Radio1.lv informēja Lidl Latvija pārstāvis Ingars Rudzītis. 

“Šī ir priecīga diena visiem tiem, kas lūdza, rakstīja un zvanīja! Regulārajās “Lidl” klientu apmierinātības aptaujās ratiņgrozu tēma tika pieminēta atkal un atkal. Tāpēc šodien ar prieku paziņojam, ka visā valstī, no Liepājas līdz Rēzeknei un no Valmieras līdz Jelgavai, piektdien, 3. novembrī, jau no 7.30 rītā visiem ir iespēja izmantot mūsu jaunos “Lidl” ratiņgrozus!” karsto jaunumu paziņo “Lidl Latvija” pārstāvis Ingars Rudzītis. 

“Bet kāpēc tieši ratiņgrozi? Tāpēc, ka mēs neticam, ka smagus iepirkumu groziņus nest ir patīkami. Vienlaikus atgādinām, ka tiem mūsu klientiem, kas veikalā ir ienākuši tikai pēc viena šokolādes virtulīša vai “Parkside” motorzāģa, iepirkumu ratiņi un ratiņgrozi joprojām nav obligāti. Mēs atbalstām vienkāršu, ērtu un ātru iepirkšanos - preces droši varat nest rokās vai izmantot veikala tirdzniecības zālē brīvi pieejamās kartona kastes. Arī turpmāk visiem klientiem būs pieejami jau labi pazīstamie un ērtie “Lidl” iepirkumu ratiņi,” skaidro I. Rudzītis. 

Zilajiem plastmasas “Lidl” ratiņgroziem ir četri ritenīši un divi rokturi – viens pacelšanai un otrs vilkšanai. Tie ražoti Spānijā un ir otrreiz pārstrādājami. Ratiņgrozi piemēroti arī pamatīgas iepirkšanās cienītājiem – to tilpums ir 56 litri! Ratiņgrozu izmantošanai drošības monēta nebūs nepieciešama, un tie būs redzami novietoti pie ieejas veikala tirdzniecības zālē.

Atstājiet komentāru