2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils pilsētas ielu uzturētājs ir gatavs uzsākt ziemas sezonas darbus

Jēkabpils pilsētas ielu uzturētājs ir gatavs uzsākt ziemas sezonas darbus

Ņemot vērā laika prognozes oktobra nogalei, aktuāls ir jautājums, cik gatavs ziemas sezonai ir Jēkabpils pilsētas ielu uzturētājs SIA “Jēkabpils pakalpojumi”.

Kā informē uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Kancāne, šobrīd SIA “Jēkabpils pakalpojumi” jau ir iegādātas 143 tonnas tehniskā sāls ielu kaisīšanai, kā arī 200 tonnas smilts un sāls maisījuma. Arī ziemas sezonas tehnika trotuāru un ielu tīrīšanai ir darba kārtībā.

Tāpat kā iepriekšējos gados darbosies arī ziemas dežūrdienests, kas operatīvi veiks sniega tīrīšanu pilsētas ielās. Iedzīvotāji var ziņot SIA “Jēkabpils pakalpojumi” operatīvajam dežūrdienestam par nepieciešamību notīrīt kādu ielas vai ietves posmu, sūtot WhatsApp ziņu uz telefona Nr. 29387082, kā arī ziņot par konstatētajiem ielu apgaismojuma bojājumiem, ceļa zīmju, seguma un drošības barjeru bojājumiem.

Ielu braucamās daļas kaisīšanas un tīrīšanas darbi tiks organizēti atbilstoši prioritārajām klasēm, sākot ar galvenajām jeb A klases ielām, pa kurām ir intensīvākā satiksmes plūsma un kursē sabiedriskais transports.

Foto no arhīva

Atstājiet komentāru