2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

SIA “GALLUSMAN” Olu un olu produktu ražotnes kompleksa izveides ietekmes uz vidi novērtējuma Ziņojumu iesniedz Vides pārraudzības valsts birojā

SIA “GALLUSMAN” Olu un olu produktu ražotnes kompleksa izveides ietekmes uz vidi novērtējuma Ziņojumu iesniedz Vides pārraudzības valsts birojā

Paredzētā darbības nosaukums: Olu un olu produktu ražotnes kompleksa izveide Krustpils novada Krustpils pagastā.

Paredzētās darbības norises vieta: Krustpils pagasts, Krustpils novads (sekojošos nekustamajos īpašumos bijušā Jēkabpils lidlauka teritorijā: “Pasilnieki”; “Logistikas parks” zemes vienībās; “Lidlauka ceļi”; “Lidlauka taka” un “Pasile”. Paredzētās darbības ierosinātājs: SIA “GALLUSMAN”.

Jau ziņots, ka Vides pārraudzības valsts birojs 2020.gada 8.jūlijā ir pieņēmis lēmumu Nr. 5-02/8 par ietekmes uz vidi novērtējuma piemērošanu vistu novietņu kompleksa - olu un olu produktu ražotnes izveidei Krustpils novada Krustpils pagastā un 2020. 5.oktobrī  izsniedza ietekmes uz vidi novērtējuma programmu Nr. 5-03/15.

Ziņojuma sagatavotājs: SIA “Geo Consultants”. Sagatavotā ziņojuma nosaukums un sagatavošanas datums un datums, kad ziņojums (arī aktualizētā ziņojuma versija) iesniegts birojā: “Olu un olu produktu ražotnes kompleksa izveides Krustpils novada Krustpils pagastā ietekmes uz vidi novērtējuma Ziņojums” sagatavots 2021.gada maijā un iesniegts Vides pārraudzības valsts birojā 2021. gada 7.maijā.

Ar Ziņojumu un tā pielikumiem var iepazīties Ziņojuma sagatavotāja SIA “Geo Consultants”  (kā ierosinātāja pilnvarotās personas) tīmekļa vietnē www.geoconsultants.lv.

Avots: krustpils.lv

Atstājiet komentāru