2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Zināms, cik jēkabpiliešiem SIA "Jēkabpils siltums" jāmaksā par apkures kvadrātmetru decembrī (TABULA)

Zināms, cik jēkabpiliešiem SIA "Jēkabpils siltums" jāmaksā par apkures kvadrātmetru decembrī (TABULA)

SIA “Jēkabpils siltums” publiskojis informāciju par izmaksām decembrī. Vienas megavatstundas siltumenerģijas cena bijusi bez PVN 54.22 eiro, savukārt vidēji viens apkures kvadrātmetrs izmaksājis 1,28 eiro. Decembrī apkures izmaksas pieaugušas vidēji par 37 eirocentiem kvadrātmetrā, salīdzinot ar novembri, kad vidēji viens apkures kvadrātmetrs izmaksāja 91 eirocentu. 

Visdārgāk apkure decembrī izmaksājusi mājas Brīvības ielā 2g/1 iemītniekiem, - 2,21 eiro kvadrātmetrā. Tāpat arī dārgāk nekā vidēji pilsētā par apkuri maksā Rīgas 175 iemītnieki – 2,05 eiro kvadrātmetrā, kā arī Dārza ielas 2 – 1,80 eiro kvadrātmetrā. Tikmēr vismazākie rēķini par apkuri bijuši siltināto māju iemītniekiem, kā arī mājas Ziemeļu ielā 6 iemītniekiem – 87 eirocenti, Ķieģeļu ielā 13b – 91 eirocents kvadrātmetrā, un Nameja ielā 32, kur kvadrātmetrs apkures izmaksājis – 93 eirocenti. 

Plašāk par to, cik katrā mājā, kurai apkuri nodrošina SIA “Jēkabpils siltums” izmaksājis apkures kvadrātmetrs decembrī, skatieties SIA “Jēkabpils siltums” sagatavotajā tabulā.







Komentāri (0-1/1)

  • vecais
    15.01.2021 19:07
    Decembrī nebija nekādu mīnusa temperatūru, bet kurina ka traki. Visām mājām logi vaļā, jo karstums nav izturams. Nu saprotams, ka JSiltumam vajadzīga nauda. Ko iesākt, ja temperatūra visu laiku plusos un iekasēt no iedzīvotājiem neko neizdosies? Tāpēc arī kurina, lai var iekasēt vairāk . Un izskatās, ka Domei kā kapitāldaļu turētājam (droši vien atkal GG) ir tikpat liela kāre pēc naudas

Atstājiet komentāru