2024.gada 19. marts

Jāzeps

Izsludina atkārtotu konkursu sabiedriskā transporta pakalpojumiem četru maršrutu tīklos, arī - Jēkabpils, Preiļi, Līvāni

Izsludina atkārtotu konkursu sabiedriskā transporta pakalpojumiem četru maršrutu tīklos, arī - Jēkabpils, Preiļi, Līvāni

Valsts SIA "Autotransporta direkcija" uzsludinājusi atkārtotu konkursu sabiedriskā transporta pakalpojumu nodrošināšanai no 2021. līdz 2030. gadam četrās maršrutu tīkla daļās – “Cēsis”, “Limbaži, Sigulda”, “Ogre, Aizkraukle” un “Jēkabpils, Preiļi, Līvāni”, informēja uzņēmumā.

Atklāts konkurss par pakalpojumu nodrošināšanu lotē “Cēsis”, “Jēkabpils, Preiļi, Līvāni”, “Limbaži, Sigulda” un “Ogre, Aizkraukle” izsludināts atkārtoti, jo iepriekš visu pretendentu sagatavotie piedāvājumi neatbilda iepirkuma nolikuma prasībām.

Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) ir akceptējis iepirkuma izsludināšanu un publicējis paziņojumu mājaslapā "www.iub.gov.lv".

Tādējādi līdz šī gada 17. augustam pretendenti varēs sagatavot un iesniegt Autotransporta direkcijai savu piedāvājumu.
Konkursā par sabiedriskā transporta pakalpojumu nodrošināšanu reģionālajā autobusu maršrutu tīklā tiks vērtēts saimnieciski izdevīgākais piedāvājums, kur cena veido 40%, bet tehniskais piedāvājums – 60%. Tehniskajā piedāvājumā tiks vērtēts:

autobusu vecums;
pieejamības nodrošināšana personām ar funkcionāliem traucējumiem;
autobusa tehniskais aprīkojums;
pakalpojumu sniegšanas kvalitāte un drošība, piemēram, videonovērošana, kas fiksē autovadītāja veiktās darbības, un GPS;
papildu bonusi, piemēram, bezskaidras naudas norēķini u.c.

Jau ziņots, ka konkursa par sabiedriskā transporta pakalpojumu nodrošināšanu no 2021. gada noteikti uzvarētāji 12 maršrutu tīklos no kopumā, bet par četrām maršrutu tīkla daļām nolemts rīkot atkārtotu konkursu. Līdz maija beigām IUB iesniegtas kopumā 11 sūdzības konkursā par sabiedriskā transporta pakalpojumu nodrošināšanu no 2021. gada.

Atstājiet komentāru