2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils pašvaldība ar potenciāliem viesnīcas nomniekiem pārspriedīs iespējamās izmaiņas izsoles noteikumos

Jēkabpils pašvaldība ar potenciāliem viesnīcas nomniekiem pārspriedīs iespējamās izmaiņas izsoles noteikumos

Jēkabpils pašvaldība ar potenciāliem viesnīcas nomniekiem plāno pārspriest iespējamās izmaiņas izsoles noteikumos, lai ieinteresētu telpu nomā.

Janvāra beigās pašvaldībā bija plānota objekta Brīvības ielā 187 un 185 nomas tiesību izsole, taču tai noteiktajā termiņā nebija pieteicies neviens dalībnieks.

Pašvaldības pārstāve Laura Trukšāne aģentūrai LETA skaidroja, pilsētas pašvaldības vadība vēl vērtē, kā rīkoties. Pašlaik ir plānots uzrunāt potenciālus nomniekus par iespējamām izmaiņām izsoles noteikumos.

Jaunas izsoles datums un cena vēl nav noteikta.

Jau ziņots, ka pašvaldības piedāvātais nomas objekts Brīvības ielā 187 un 185 ir 382 kvadrātmetrus plaša zemes vienība ar teju 325 kvadrātmetrus plašu būvi, kā arī 320 kvadrātmetru liels bruģēts stāvlaukums. Nomas objekts tiek iznomāts tajā skaitā ar mērķi īstenot Eiropas Savienības līdzfinansēto projektu "Jēkabpils Daugavas kreisā krasta degradēto teritoriju atjaunošana un publiskās infrastruktūras uzlabošana uzņēmējdarbības attīstībai".

Ēkas galvenais lietošanas veids ir viesnīcas un sabiedriskās ēdināšanas ēkas. Līdz ar to nomas objekts tiek iznomāts viesnīcas, moteļa, pansijas un citas līdzīgas īslaicīgas apmešanās vietas ar restorānu vai bez tā izveidei, skaidroja pašvaldībā. Pati pašvaldība ēkas izveidē ieguldījusi 293 809 eiro.

Iznomāšanas termiņš objektam būs 15 gadi no līguma parakstīšanas brīža.

Izsoles sākuma cena bija paredzēta 600 eiro mēnesī, izsoles solis - 75 eiro.

Atstājiet komentāru