2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Miķelāni Bekons turpina attīstīties

Miķelāni Bekons turpina attīstīties

Viens no Latvijas lielākajiem cūkaudzētājiem, nodibinot uzņēmumu Miķelāni bekons, pērn iegādājās bijušo  Jēkabpils gaļas kombinātu un uzsāka savas audzētās cūkgaļas tirdzniecību un pārstrādi, piedāvājot to ik vienam iedzīvotājam vai uzņēmumam. 
Kopš gada sākuma ir atvērti un darbojas četri Miķelāni bekons veikaliņi - divi Jēkabpilī, pie bijušā gaļas kombināta un Jēkabpils otrā krastā, Rīgas ielā, kā arī Aizkrauklē un Līvānos. Šī gada 14. jūlijā visi iedzīvotāji tiek aicināti uz oficiālu pirmā veikala un atjaunotās ēdnīcas atklāšanu. Būs pārsteigumi un lieliski pirkumi dienas garumā!Mikelani logo gala II
Veikaliņos var iegādāties gan pašu, 100% Latvijā audzētu, svaigu, gardu cūkgaļu, gan gaļas izstrādājumus.  Svaigā gaļa atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem. Tā nāk no bekoniem, kas dzimuši un auguši tepat Latvijā, Zemgalē, baroti ar pašu graudiem un zirņiem. Pircēji, iepriekš pasūtot, var iegādāties arī veselu cūkas liemeni.
Uzņēmums ir uzsācis nelielu gaļas kulinārijas produktu ražošanu, piedāvājot pircējiem arī gatavās cūkgaļas  pastētes, ruletes, cepešus un citus gardumus. Produkti ir gatavoti no pašu audzētās gaļas, bez konservantiem vai garšas pastiprinātājiem, ko atzinīgi novērtē arī pircēji. Šis ir vēl viens iemesls, kā dēļ iegriezties Miķelāni bekons veikaliņos!
Jūnijā durvis vēra arī atjaunotā ēdnīca, kas atrodas telpās pie Jēkabpils gaļas kombināta. Tajā saglabāta šīs vietas vēsturiskā aura, kas papildināta ar nelieliem mūsdienu akcentiem. Katrs pilsētas iedzīvotājs, kurš atnāk pusdienās, var nobaudīt  gardu, sātīgu un bagātīgu ēdienu par lielisku cenu. Tepat var padomāt arī par vakariņām, iegādājoties līdzi ņemšanai dienas gaļas ēdienu! Tas nozīmē, ka mājās atliks to tikai uzsildīt, pagatavot vieglus salātus vai jaunos dārzeņus un vakariņas gatavas!
Otrajā stāvā virs ēdnīcas ir atjaunota zāle pasākumiem – banketiem, dzimšanas dienas svinībām vai bēru mielastiem. Iepriekš vienojoties par ēdienkarti un rezervējot telpas, tiks uzklāts gards mielasta galds!
 
 
Latvijā audzētu, lielisku un svaigu cūkgaļu Jūs varat iegādāties vai, ja nepeiciešams vesels, 1/2, 1/4 liemenis, varat pasūtīt sekojošās vietās:
 
Jēkabpils, Zaļā iela 22B, t. 26324355
 
Jēkabpils, Rīgas iela 115, t. 20224498
 
Līvāni, Rīgas iela 56, t. 20226683
 
Aizkraukle, Gaismas iela 4, t. 20226681
 
Ja vēlaties pasūtīt klātu galdu savam pasākumam, banketam, ballītei vai bēru mielastam, nāciet uz
 
Zaļā iela 22B, Jēkabpils vai zvaniet - t.: 25665513
 
Pie mums varat baudīt arī gardas un sātīgas pusdienas par cenu sākot no 2,00 EUR.
 

Atstājiet komentāru