2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpils tirgū plašā izvēlē stādi, sīksīpoliņi pilsētā vairs nav nopērkami (FOTO)

Jēkabpils tirgū plašā izvēlē stādi, sīksīpoliņi pilsētā vairs nav nopērkami (FOTO)

Jēkabpils tirgū, kā arī tirgus placī Rīgas ielā pie tilta pār Daugavu plašā izvēlē nopērkami visdažādakie dārzeņu un puķu dēsti, kā arī pirmie pavasara zaļumi.

Pārdošanā ir kāpostu, tomātu, gurķu, paprikas, kabaču, ķirbju, salātu, puravu, baklažānu, arbūzu, kā arī visdažādāko puķu stādi un gumi, kā arī sīpolpuķes un ziemcietes. Tāpat arī nopērkami kartupeļi, burkāni, bietes, pupiņas, zirņi un ķiploki. Pārdošanā ir arī pirmie pavasara zaļumi skābenes, dilles, sīpoli, salāti, lociņi un rabarberi.

Cenas dažādas, atkarībā no pārdodamā stāda šķirnes un kvalitātes, bet galvenokārt “sarunājamas” starp pircēju un pārdevēju.
Tirgotāji teic, ka šogad stādu tirgus sācies vēlāk – maija sākumā, citus gadus tirdzniecība pilnā sparā ritējusi jau no aprīļa vidus. Šogad aprīlī ar stādiem tirgū bijis tikai retais pārdevējs. Lielākais tirgus un preču noiets esot sestdienās, darbdienās tirgus esot mazāks.

Tirgus laukumā pie tilta pār Daugavu Rīgas ielā ir tikpat plašs stādu un puķu piedāvājums, kā Jēkabpils tirgū. Tas dod iespēju Krustpils puses iedzīvotājiem iepirkties tuvāk savai dzīvesvietai.

Jēkabpilī vairs nav nopērkami sīksīpoliņi. To nav nedz sēklu veikalos, nedz lielveikalos, nedz arī Jēkabpils tirgū.

Komentāri (0-1/1)

  • hihi
    02.07.2018 18:32
    Bildes kājām gaisā :lol:

Atstājiet komentāru