2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpilī durvis vēris jau otrais optikas salons „Metropole”

Jēkabpilī durvis vēris jau otrais optikas salons „Metropole”

Latvijā lielākais reģionālo optikas salonu tīkls „Metropole”, paplašinot savu darbību, atklājis jaunu tirdzniecības vietu Jēkabpilī, Brīvības ielā 108 (t/c Maxima). Šis ir jau otrais optikas salons „Metropole” mūsu pilsētā, kur rūpējamies gan par jēkabpiliešu, gan pilsētas viesu acīm un redzi.

 Aija Muceniece, vadošā optometriste optikas salonos „Metropole”: „Redzes speciālista kabinets ir aprīkots ar modernu redzes pārbaudes aparatūru, kas ļauj novērtēt pacienta redzes funkcijas un acs vispārējo redzes stāvokli. Tāpat šeit ir iespējams profilaktiski pārbaudīt acu spiedienu ar bezkontakta acu spiediena mērītāju. Jo īpaši svarīga acu spiediena kontrole ir cilvēkiem pēc 40 gadiem, kad vismaz reizi gadā to ir nepieciešams pārbaudīt, jo ierasti paaugstinātu spiedienu acīs cilvēks pats nejūt, taču ilgstoši paaugstināts acu spiediens var izraisīt neatgriezenisku redzes nerva bojājumu. Turklāt acu spiediena kontrole ir īpaši svarīga, ja sirgstat ar glaukomu vai cukura diabētu. Salonā piedāvājam visa veida briļļu izgatavošanu un kontaktlēcu piemeklēšanu. Šeit ir iespējams izvēlēties kvalitatīvas brilles no plašā briļļu klāsta kā pieaugušajiem, tā bērniem, un tāpat – īpaši izmeklēts piedāvājums pasaulē atzītu dizaineru brillēm par pieņemamām cenām”.

Optikas salonu „Metropole” attīstības vadītājs Jānis Kossovičs: „Varam lepoties ar nu jau 27 optikas saloniem „Metropole”, pārliecinoši nostiprinot mūsu pozīcijas tirgū kā Latvijas reģionos vadošais optikas pakalpojumu sniedzējs. Atklājot jau otro tirdzniecības vietu mūsu pilsētā, esam radījuši arīdzan četras jaunas darba vietas. Par labu vēl viena salona atklāšanai lēmām secinot, ka jēkabpiliešu un pilsētas viesu pieprasījums pēc kvalitatīviem redzes aprūpes pakalpojumiem ir augsts, tādēļ nu jau abu optikas salonu uzdevums būs šo klientu pieprasījumu apmierināt, piedāvājot par pieņemamām cenām plašāko briļļu ietvaru un saulesbriļļu izvēli pilsētā. Tāpat jaunais salons atrodas novada iedzīvotājiem īpaši ērtā vietā – autoostas tuvumā, līdz ar to iedzīvotājiem, kuri izmanto sabiedrisko transportu, būs ērtāk saņemt redzes aprūpes pakalpojumus. Līdzīgs darbības modelis ieviests arī Daugavpilī, Tukumā, Ogrē, Rīgā, Liepājā, Cēsīs, kur gluži tāpat kā Jēkabpilī, par savu pacientu redzi un acīm rūpējamies divās filiālēs vienas pilsētas ietvaros. Mūsu uzņēmums nemitīgi aug, un patiesībā nevienā brīdī neieslīgstam tādā „atpūtas fāzē”, jo nepārtraukti plānojam jaunu tirdzniecības vietu atklāšanu. Piemēram, jau pavisam drīz atklāsim jaunu optikas salonu arī Ādažos”.

Uzziņai:

Pirmais optikas salonu tīkla „Metropole”veikals tika atklāts 2003.gadā, pakāpeniski atklājot jaunas tirdzniecības Latvijas lielākajās pilsētās. Vairāk kā 12 gadu darbības laikā optikas salonu tīkls „Metropole” ir kļuvis par vienu no vadošajiem optikas pakalpojumu sniedzējiem valstī, nodrošinot kvalitatīvu redzes servisu un rūpējoties par klientu acīm Liepājā, Ventspilī, Dobelē, Tukumā, Jūrmalā, Olainē, Jelgavā, Rīgā, Ķekavā, Siguldā, Ogrē, Cēsīs, Alūksnē, Jēkabpilī, Preiļos, Daugavpilī, Rēzeknē un Ludzā.

Kontaktinformācija:

Kristīne Gruznova

Optikas salonu Metropole projektu vadītāja

Komentāri (0-1/1)

  • Guest
    02.07.2018 18:32
    Metropolē viss ļooti dārgi,parastajam latvietim grūti pavelkams:(

Atstājiet komentāru