2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Brīvdienās Jēkabpilī, Pils rajonā novērsta kanalizācijas avārija (FOTO)

Brīvdienās Jēkabpilī, Pils rajonā novērsta kanalizācijas avārija (FOTO)

Brīvdienās Jēkabpilī, Pils rajonā novērsta kanalizācijas avārija, par to liecina ieraksts facebook.com uzņēmuma “Ingara nami” kontā.

Sazinoties ar uzņēmuma pārstāvi Ingaru Ozolu-Ozoliņu uzzinājām, ka sestdien ēkā Jēkabpilī, Pils rajonā 52 bija izveidojusies avārijas situācija.

“Bija nosprostojusies viena caurule, tad piepildījusies aka pilna ar kanalizācijas ūdeņiem un sāka iet uz pirmo stāvu. Sarežģīja visu tas, ka avārija notika sestdienā. Labi, ka atbrauca SIA “Jēkabpils ūdens” mašīna un visu novērsa, respektīvi izskaloja aizsprostoto cauruli,” stāsta Ingars Ozols-Ozoliņš.

Viņš piebilst, ka avārijas situācija tika novērsta sadarbībā ar Pils rajona namu pārvaldi un SIA “Jēkabpils ūdens”. Turklāt Jēkabpils ūdens autovadītājam, kas ieradās notikuma vietā savā brīvdienā, bijušas veselības problēmas. Taču viņs neesot atteicies palīdzēt. Ingars Ozols- Ozoliņš uzsver, ka kanalizācijas caurules avārijas novēŗšanā uzslavu pelnījis SIA “Jēkabapils ūdens”.

Komentāri (0-1/1)

  • Vija
    02.07.2018 18:32
    Pils rajons 204 šādas avārijas ir vismaz reizi mēnesī. Kāpēc tās neskrienat fočēt? Būtu sensacionālāki skati! Kā tantes pagrabā ķeksē kartupeļus no s*** mērces.

Atstājiet komentāru