2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Šonedēļ apbalvos Latvijas labākos tirgotājus

Šonedēļ apbalvos Latvijas labākos tirgotājus

Šonedēļ paziņos konkursa "Latvijas labākais tirgotājs 2015" uzvarētājus, aģentūru LETA informē konkursa rīkotājas Latvijas Tirgotāju asociācijas (LTA) prezidents Henriks Danusēvičs.

Konkursā "Latvijas labākais tirgotājs 2015" piedalījās 198 uzņēmumi. Pēc vērtēšanas 66 uzņēmumi atbilda konkursa kritērijiem, jo saņēma vismaz 92 punktus no 100. Starp tiem 20 ir no Rīgas un 46 no novadiem. Atkarībā no saņemto punktu skaita par uzvarētājiem atzīti 48 uzņēmumi, laureāta diplomus izpelnījās 17, bet vienam uzņēmumam piešķirts dalībnieka diploms.

Konkursa "Latvijas labākais tirgotājs 2015" uzvarētāji nākuši no Alūksnes, Cesvaines, Cēsīm, Daugavpils pilsētas un novada, Gulbenes pilsētas un novada, Jelgavas pilsētas un novada, Jēkabpils, Jūrmalas, Kokneses, Ķeguma, Lielvārdes pilsētas un novada, Liepupes, Mālpils, Ogres, Rīgas, Rojas, Salaspils, Saldus, Valmieras un Ventspils.

Konkursu "Latvijas Labākais tirgotājs" rīko LTA kopā ar Latvijas Pašvaldību savienību. Vairāk nekā 20 gadu laikā konkursa eksperti izvērtējuši labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu sniedzēju uzņēmumus visā Latvijā. Šī pasākuma mērķis ir paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti.

Konkursa "Latvijas labākais tirgotājs 2015" galvenās balvas dalībniekiem tiks pasniegtas ceturtdien, 11.februārī, plkst.11 Rīgas domes sēžu zālē, Rātslaukumā 1.

Kā vēstīts, konkursa "Latvijas labākais tirgotājs" galvenās balvas saņēmēju vidū iepriekšējā gadā bija lielveikals "top!" Bēnē un restorāns "MaMa" Jūrmalā. Kopumā galveno balvu saņēma seši tirgotāji. Bez veikala "top!" Bēnē, kuru pārvalda SIA "Mārksmens", un restorāna "MaMa" Jūrmalā, kuru pārvalda SIA "Moin", galveno balvu saņēma arī krogs "Pie brāļa" Vangažos, kuru pārvalda SIA "Bodose".

Tāpat galveno balvu nopelnīja grāmatu veikals "Valters un Rapa" tirdzniecības centrā "Domina", kuru pārvalda SIA "Grāmatu nams "Valters un Rapa"", pilsētas galerija "Valleta" Valmierā, kuru pārvalda SIA VRPB, un muzejs "Livonijas ordeņa pils Ventspilī", kuru pārvalda pašvaldības iestāde "Ventspils muzejs".

Materiāls tapis sadarbībā ar LETA

Komentāri (0-2/2)

  • skats no malas
    02.07.2018 18:31
    Viktors:
    Ļoti ceru, ka labāko vidū būs veikals "Pie Dainas" !

    laikam jau nebūs
  • Viktors
    02.07.2018 18:31
    Ļoti ceru, ka labāko vidū būs veikals "Pie Dainas" !

Atstājiet komentāru