2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Jēkabpils autobusu parks iegādājies divus jaunus autobusus (FOTO)

Jēkabpils autobusu parks iegādājies divus jaunus autobusus (FOTO)

Trešdien, 22.jūlijā, SIA "Jēkabpils autobusu parks" valdes priekšsēdētājs Jānis Ščerbickis aicināja uz divu jaunu SETRA autobusu prezentāciju.

 

Šie autobusi turpmāk veiks pārvadājumos maršrutā Jēkabpils – Rīga, kā arī Jēkabpils autobusu parka Preiļu filiāles apkalpotajā maršrutā Preiļi-Aglona-Rīga.

 


Jaunajiem autobusiem ir 53 sēdvietas un 24 stāvvietas. Autobusi ir pielāgoti arī ratiņkrēslā esošu cilvēku pārvadāšanai. Autobusi ir pielāgoti Latvijas klimata apstākļiem - aprīkots ar klimata kontroli, apkures sistēmu, ir ekonomisks un ērts lietošanā. Tā degvielas patēriņš ir aptuveni 25l uz 100 km.
Autobusu iegāde ir veikta līzingā. Tie ir ražoti SETRA rūpnīcā Turcijā un pagājušās nedēļas beigās piegādāti autobusu parkam. Pašlaik jau ir veikti visi nepieciešamie sagatavošanas darbi, lai no 1.augusta uzsāktu pasažieru pārvadājumu veikšanu.

 


Uz jauno autobusu prezentāciju bija ieradies arī autobusu piegādātāja SIA "M.E.LAT-LUX", kas ir SETRA oficiālais pārstāvis Baltijā, valdes loceklis Māris Gailis, Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs, SEB bankas Jēkabpils filiāles vadītājs Kaspars Čanders, kā arī apdrošināšanas kompānijas AAS BALTA Jēkabpils filiāles vadītājs Gvido Liepiņš, kāa rī mediju pārstāvji un citi sadarbības partneri.

 

Informāciju sagatavoja:
Laura Afanasjeva
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Foto: Sandra Mikanovska

Atstājiet komentāru