2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina pieteikties uzņēmējus

Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina pieteikties uzņēmējus

Jēkabpils pilsētas pašvaldība informē, ka Eiropas Savienības plānošanas periodā no 2014.-2020.gadam būs pieejams Eiropas Savienības fondu finansēts instruments, kura mērķis ir palielināt privāto investīciju apjomu, veicot ieguldījumus uzņēmējdarbības attīstībā, balstoties uz vietējo uzņēmēju vajadzībām.
 

Tiks atbalstītas investīcijas maza mēroga uzņēmējdarbības attīstībai. Tās ietver publiskās infrastruktūras attīstību un pieejamības uzlabošanu, lai sekmētu uzņēmumu attīstību, īpaši apstrādes rūpniecībā. Finansējums ļaus veicināt komersantu attīstību, investīciju piesaisti un jaunu darbavietu radīšanu.
 

Iepriekšminētā instrumenta ietvaros pašvaldība varēs uzņēmējam nodrošināt nepieciešamo industriālo pieslēgumu izveidi – ceļi un komunikācijas (elektrība, gāze, ūdens, kanalizācija, siltums utml.), ar mērķi radīt privātajā sektorā strādājošo skaita pieaugumu un piesaistīt nefinanšu investīcijas.
Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina uzņēmējus, kas ir ieinteresēti sadarboties ar pašvaldību nākošajā plānošanas periodā, pieteikties pie Jēkabpils pilsētas pašvaldības Attīstības un investīciju nodaļas vadītājas Sandras Gogules (tālr.: 65234590 vai + 371 28349990; e-pasts: sandra.gogule@jekabpils.lv) līdz 21.11.2014.

Atstājiet komentāru