2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Tilta pār Daugavu veco pārpalikumu izsole paliek bez rezultātiem

Tilta pār Daugavu veco pārpalikumu izsole paliek bez rezultātiem

Demontētajām margām un metāla drošības barjerām tā arī nepieteicās iespējamie pircēji. Tāpat pirmajā izsolē noticis ar lietotām metāla konstrukcijām. Savukārt izdevies pārdot dzelzsbetona plātnes. 6. novembra Jēkabpils pilsētas pašvaldības Finanšu komitejas sēdē izvirzīts priekšlikums samazināt sākuma pārdošanas summu par 20%.
 
31. oktobrī notika 3,8 tonnu dažādu lietotu metāla konstrukciju - demontētu metāla cauruļu, dažādu konstrukciju, čuguna radiatoru un citu lietotu metāla izstrādājumu – pārdošana pirmajā izsolē. Tomēr netika saņemts neviens pieteikums par piedalīšanos izsolē. Identiska situācija izveidojās ar tajā pašā dienā izsolītajām demontētajām tilta pār Daugavu margām un metāla drošības barjerām. Tāpēc izsoles jāatzīst par nenotikušām.

Savukārt Jēkabpils pilsētas pašvaldībai izdevās pārdot aptuveni 250 dzelzsbetona plātņu personai, kas pieteicās uz izsoli. Kustamā manta izsolē pārdota par 1300 euro.

Sēdes noslēgumā nolemts virzīt lēmumprojektus uz domi, kas paredz atzīt divas izsoles par nenotikušām un ierosināt rīkot jaunas, samazinot pārdošanas summu par 20%. Savukārt trešais lēmumprojekts, ko virzīs uz domi lēmuma pieņemšanai, nosaka pirkuma noslēgšanas līgumu un apstiprināt notikušās izsoles rezultātus.
 

Komentāri (0-1/1)

  • damn
    02.07.2018 18:21
    A kur brugis vecais?

Atstājiet komentāru