2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Izdots informatīvs materiāls par Jēkabpils pilsētu investīciju piesaistei

Izdots informatīvs materiāls par Jēkabpils pilsētu investīciju piesaistei

Ar Norvēģijas finanšu instrumenta atbalstu izstrādāti investīciju piesaistes mārketinga materiāli angļu valodā 30 nacionālas un reģionālas nozīmes attīstības centriem, tajā skaitā arī Jēkabpils pilsētai, kas paredzēti pašvaldību dalībai starptautiska mēroga pasākumos un citām mārketinga aktivitātēm.
 

Materiāls izdots Norvēģijas finanšu instrumenta 2009.-2014.gada perioda programmas „Kapacitātes stiprināšana un institucionālā sadarbība starp Latvijas un Norvēģijas valsts institūcijām, vietējām un reģionālām iestādēm" projekta „Reģionālās politikas aktivitāšu īstenošana Latvijā un reģionālās attīstības pasākumu izstrāde" ietvaros. Šī projekta mērķis ir stiprināt Latvijas pašvaldību un reģionu kapacitāti un sniegt atbalstu uzņēmējdarbības veicināšanas jautājumos.
 

Informatīvais materiāls par Jēkabpili izstrādāts, lai potenciālos investorus iepazīstinātu ar vietējiem resursiem un piesaistītu jaunas investīcijas. Tas ietver pilsētas ekonomisko, infrastruktūras, darbaspēka un vides raksturojumu. Materiālu paredzēts izmantot arī starptautiskās izstādēs, kurās šī projekta ietvaros piedalīsies Latvijas nacionālas nozīmes attīstības centri – republikas pilsētas - Rīga, Daugavpils, Jelgava, Jēkabpils, Liepāja, Rēzekne, Valmiera, Ventspils un Jūrmala.
 

Informatīvais materiāls par Jēkabpili pieejams arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvniecībās ārzemēs. Materiāls ir pieejams arī elektroniskā formātā.
 

Projekta īstenotājs ir Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija sadarbībā ar Latgales, Vidzemes, Rīgas, Zemgales un Kurzemes plānošanas reģioniem, kā arī projekta partneriem Norvēģijā. Kopējās projekta izmaksas ir 1 172 029 EUR.
 
 
Informāciju sagatavoja:
Laura Afanasjeva
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Komentāri (0-1/1)

  • juris
    02.07.2018 18:20
    Izskatās tas buklets ļoti nesmuki. Aizbiedēs investorus.

Atstājiet komentāru