2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Slavenais iepirkšanās tirdziņš Andele Mandele viesosies Jēkabpilī

Slavenais iepirkšanās tirdziņš Andele Mandele viesosies Jēkabpilī

Sestdien, 11.oktobrī, visiem labi zināmais iepirkšanās pasākums Andele Mandele notiks Jēkabpilī, klubā "Luīze" (2. stāvā) , Brīvības ielā 190, kur apmeklētāji varēs iegādāties "Pērles" no 50 dalībnieču garderobēm!
 
 
Šī būs jau piektā reģionālā Andele Mandele, iepriekšējās aizvadot Cēsīs, Valmierā, Jelgavā un Alūksnē.
 

Andele Mandele ir lielisks veids, kā atsvaidzināt savu garderobi, atbrīvoties no lietām, kas vairs neder vai ir morāli nokalpojušas, tā citām pērļu medniecēm sagādājot īstusatradumus.
 
 
Doma turpināt iepirkšanās svētkus arī reģionos radās dabiski – arī reģionu pilsētās dāmas vēlas par simboliskām cenām izpārdot savu drēbju skapju saturu, tāpat arī par patīkamām cenām iegādāties jaunas pērles. Andele Mandele ideja radās pirms vairāk kā astoņiem gadiem un šobrīd pasākumi tiek regulāri rīkoti Rīgā, starp kuriem lielākie ir Andele Mandele GRAND Ķīpsalā, kā arī tematiskā bērnu Andele Mandele KIDS. Idejas būtība ir tā, ka katra dalībniece pasākumā piedalās ar savu privāto drēbju skapi, iekārto un noformē savu tirgošanās stendu un pati nosaka savu pērļu cenas.
 
 
Pieteikties dalībai pasākumā var ikviens interesents: http://andelemandele.lv/meetup/5/2060/503a1155765b0c268f562e2ad1b83146/
 
 
Pēc pieteikšanās katra dalībniece saņems apstiprinājumu un visu praktisko informāciju par pasākuma norisi.
 
 
Informācija sociālajos tīklos:
www.facebook.com/andelemandele
www.draugiem/andelemandele
www.twittier.com/andele-mandele
 
 
Uz tikšanos Pērļu medībās!
 
 
Līva Jaunozola

Atstājiet komentāru