2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilī sākusies apkures sezona

Jēkabpilī sākusies apkures sezona

Jēkabpilī šonedēļ sākusies apkures sezona un siltumpadeve jau pieslēgta visiem pilsētas bērnudārziem, skolām un pašvaldības iestāžu ēkām.
 
 
"Apkure pagaidām nav pieslēgta tikai Jēkabpils 3.vidusskolai, kur siltumenerģiju nodrošina no Ķieģeļu ielas katlumājas. Skolas ēka ir siltināta un pagaidām neesam saņēmuši lūgumu sākt apkuri," stāsta SIA "Jēkabpils siltums" tehniskais direktors Juris Broņka.
 
 
Viņš apliecināja, ka SIA "Jēkabpils siltums" ir gatavs sākt apkuri visā pilsētā, izņemot Celtnieku ielas mikrorajonu. Tur ir tikko pabeigta siltumtrašu rekonstrukcija un notiek siltumskaitītāju uzstādīšana. Šeit apkures sezonai uzņēmums būs gatavs nākamnedēļ.
 
 
Juris Broņka piebilda, ka pagaidām no iedzīvotājiem nav saņemts neviens lūgums sākt apkures sezonu kādā no daudzdzīvokļu mājām. Arī šogad, tāpat kā citus gadus, māju iemītniekiem, kas vēlas, lai viņu mājoklī sāktos apkure, savstarpēji vienojoties lielākajai daļai, šis pakalpojums jāpiesaka SIA "JK namu pārvalde", kas tālāk iesniegumu nodos Jēkabpils siltumtīkliem.

Atstājiet komentāru