2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī uzstādītas jaunas “Tele2” bāzes stacijas

Jēkabpilī uzstādītas jaunas “Tele2” bāzes stacijas

Jekabpilī (Kārklu ielā) mobilo sakaru operators "Tele2" ir uzbūvējis divas jaunas bāzes stacijas – GSM un trešās paaudzes jeb 3G bāzes staciju. Jaunās bāzes stacijas nodrošina lielāku "Tele2" ātrgaitas interneta pārklājumu un ātrumu, kā arī vēl augstvērtīgāku sakaru kvalitāti.
 
 
"Mēs turpinām plānveidīgi paplašināt ātrgaitas interneta tīkla pārklājumu un priecājamies Jēkabpils iedzīvotājiem paziņot par divu jaunu bāzes staciju uzstādīšanu. Jēkabpilī pieaug gan mobilā interneta lietotāju skaits, gan datu pārraides patēriņš – kā liecina SKDS pētījums*, Latvijā visapmierinātākie mobilā interneta lietotāji ir tieši "Tele2" klienti. Lai arī turpmāk nodrošinātu labāko mobilā interneta lietošanas pieredzi, "Tele2" turpinās investēt 3G tīklā, kā arī attīstīs 4G tīklu, lai jau 2015. gadā tas būtu pieejams 70% iedzīvotāju," saka "Tele2" tehniskā direktore Līga Krūmiņa.
 
 
"Tele2" ir ieviesis pilnībā jaunu internets telefonā piedāvājumu, kas ir līdz pat sešām reizēm izdevīgāks cenas ziņā un vienkāršāk saprotams – vienu cenu 1,99 eiro apmērā visiem tarifu plāniem par katru datu pārraides uzskaites soli. Klienti var lietot internetu telefonā bez raizēm par rēķinu. Tāpat "Tele2" piedāvā piecus jaunus datu plānus internetam datorā, tādējādi nodrošinot iespēju katram izvēlēties piemērotāko saskaņā ar saviem interneta lietošanas paradumiem. Pieteikties septiņu dienu bezmaksas testēšanai ir iespējams "Tele2" mājas lapā www.tele2.lv un "Tele2" nodrošinās USB modema bezmaksas piegādi visā Latvijā. Pieteikties iespējams arī kādā no 42 "Tele2" klientu apkalpošanas centriem 21 pilsētā.
 
 
3G mobilo sakaru tehnoloģija ļauj sasniegt bezvadu datu pārraides ātrumu līdz pat 42 megabitiem sekundē (Mbit/s), savukārt 4G mobilo sakaru tehnoloģija – līdz pat 150 Mbit/s. "Tele2" mobilo sakaru tīklu var ērti izmantot kā bezvadu interneta pieslēgumu planšetdatoram, piezīmjdatoram vai stacionārajam datoram, kā arī telefonam – "Tele2" tīklā 90% tālruņu ir ar interneta pārlūkošanas iespējām, savukārt viedtelefonu lietotāju skaits pārsniedz 300 000.
 
 
"Tele2" ir Baltijā modernākais mobilo sakaru tīkls. Investējot vairāk nekā 9 miljonus eiro, "Tele2" modernizēja sakaru tīklu, uzbūvējot 240 jaunas 3G bāzes stacijas, kā arī ieviešot jaunākās tehnoloģijas esošajās bāzes stacijās un tīkla darbības nodrošināšanā. Izveidojot Baltijā modernāko sakaru tīklu, "Tele2" augstas kvalitātes balss sakari ir pieejami 99% iedzīvotāju un ātrgaitas mobilais internets – 95% iedzīvotāju. "Tele2" piedāvā arī jaunāko mobilo sakaru tehnoloģiju 4G, nodrošinot tirgū izdevīgāko 4G internetu datoriem.
 

Egita Māliņa,

“Tele2” sabiedrisko attiecību konsultante

Atstājiet komentāru