2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilieši piecās dienās iegūst vērtīgas zināšanas par biznesa uzsākšanu

Jēkabpilieši piecās dienās iegūst vērtīgas zināšanas par biznesa uzsākšanu

Jūnija vidū noslēdzies Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) un Biznesa augstskolas Turība Jēkabpils filiāles organizētais bezmaksas apmācību kurss „Kļūsti par uzņēmēju piecās dienās".
 
 
Kursa laikā Turības Uzņēmējdarbības vadības fakultātes pasniedzēji lasīja lekcijas un konsultēja projekta dalībniekus par viņu biznesa idejām.
 
 
Kursu noslēguma dienā, 20. jūnijā, visi dalībnieki parādīja jauniegūtās prasmes, prezentējot izstrādātās biznesa idejas.
 
 
Pasākumā piedalījās Jēkabpils domes pārstāve Ieva Lazdāne, AS Citadeles bankas uzņēmumu apkalpošanas menedžere Jeļena Vilkāja, Latvijas Attīstības finanšu institūcijas Altum kredītprojektu vadītāja Zigrīda Mikāne, Jēkabpils Biznesa inkubatora vadītājs Matīss Krēsliņš, Biznesa augstskola Turība projekta vadītāja Iveta Liniņa, Jēkabpils Agrobiznesa koledžas pārstāve Valda Kalniņa.
 
 
Kursu dalībnieki uzsvēra, ka šajā salīdzinoši īsajā kursiem veltītajā laikā viņi ieguvuši ļoti daudz praktiskajā darbā nepieciešamu zināšanu.
 
 
Divu nedēļu intensīvajā apmācību kursā ietilpa piecu dienu teorētiskās apmācības, kā arī pēcapmācību konsultācijas un pirmsinkubācijas pakalpojumi. Studenti kursu laikā no ekspertiem uzzināja, kā attīstīt biznesa ideju, kā piesaistīt investorus, zinošus ekspertus un klientus.
 
 
Apmācību kurss tika organizēts projekta „Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma" ietvaros, lai motivētu idejām bagātus jauniešus iesaistīties uzņēmējdarbībā. To līdzfinansēja Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība.
 

Iveta Liniņa
Biznesa augstskolas Turība, Projekta vadītāja

Atstājiet komentāru