2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Aicina uz BIZNESA MEISTARKLASI – koučings personīgai un komandas motivācijai

Aicina uz BIZNESA MEISTARKLASI – koučings personīgai un komandas motivācijai

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Jēkabpils nodaļa sadarbībā ar Jēkabpils Uzņēmēju Biedrību (JUB) 29.maijā ielūdz uz BIZNESA MEISTARKLASI Jēkabpilī - Koučings personīgai un komandas motivācijai!
 
 
BIZNESA MEISTARKLASĒ interesentiem būs iespēja uzzināt par koučingu jeb izaugsmes veicināšanu, kas ir mūsdienīgs veids, kā atklāt neiepazītas iespējas, noteikt jaunus attīstības mērķus un ceļus to sasniegšanai biznesā, projektu darbā, uzņēmumā, nodaļā, jebkurā sociālajā struktūrā un personīgajā dzīvē.
 
 
BIZNESA MEISTAKLASE sniegs atbildes uz sekojošiem jautājumiem: kas ir motivācija un kā tā „dzimst" cilvēka sajūtās un prātā, kas jāņem vērā, kad vēlamies patiesi spēcīgi un efektīvi motivēt savu komandu, kā atrast līdzsvaru starp biznesu un savu privāto dzīvi. Tāpat tiks sniegts ieskats laika plānošanas aspektos, kas palīdz noturēt vēlamo līdzsvaru. Katram darbnīcas dalībniekam arī individuālā koučsesija "degustācijai".
 
 
Pasākumā savā pieredzē dalīsies Līga Karlovska - SIA „Efumo HR" līdzīpašniece un valdes locekle, personālvadības maģistre, NLP meistare un biznesa, personīgās izaugsmes un komandu koučs; Jeva Karabeško, SIA „Mobilo darbinieku ofiss" līdzīpašniece, uzņēmēja, izaugsmes trenerae un profesionālais individuālais un komandu koučs.
 
 
Uz tikšanos š.g. 29.maijā, plkst. 14:00 Jēkabpils biznesa inkubatora konferenču zālē (Rīgas iela 111, 2.stāva 15.kab.). Reģistrējieties dalībai līdz 28. maijam, sūtot e-pastu uz matiss.kreslins@chamber.lv vai pa tālruni 26699377 (apmeklētāju skaits ierobežots – 25 dalībnieki).
 

Matīss Krēsliņš,
Austrumzemgales nodaļas vadītājs

Atstājiet komentāru