2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Preiļu slimnīcas valdes locekles amatā atkārtoti apstiprināta domniece Stare

Preiļu slimnīcas valdes locekles amatā atkārtoti apstiprināta domniece Stare

SIA "Preiļu slimnīca" dalībnieku sapulcē valdes locekļa finanšu jautājumos amatā uz pieciem gadiem atkārtoti ievēlēta Iveta Stare, liecina pašvaldības informācija.

Stare ir Preiļu novada domes deputāte, Sociālo, izglītības un kultūras jautājumu komitejas priekšsēdētāja, SIA "Arka Preiļi" grāmatvede, laika periodā no 2015. līdz 2019.gadam bijusi "Preiļu slimnīcas" valdes priekšsēdētāja, pirms tam strādājusi vadošā amatā Valsts ieņēmumu dienestā, vadījusi AS "Swedbank" Preiļu filiāli, informē pašvaldība.

Dalībnieku sapulcē tika lemts arī par SIA "Preiļu slimnīca" statūtu izmaiņām. Nolemts grozīt SIA "Preiļu slimnīca" statūtus, nosakot, ka valdes sastāvā ir divi locekļi un valdes locekļi pārstāv sabiedrību atsevišķi.

Kā ziņots, Preiļu novada pašvaldība februārī izsludināja kandidātu atlasi uz SIA "Preiļu slimnīca" diviem valdes locekļu amatiem, piedāvājot 700 eiro algu pirms nodokļu nomaksas. Vienu no valdes locekļiem meklēja ar zināšanām un izglītību medicīnas jomā, bet otru - ar zināšanām un pieredzi finanšu vadībā.

Slimnīcu vada valdes priekšsēdētāja Skaidrīte Žukova un līdz 6.februārim - arī valdes locekle Stare. Stare tika apstiprināta valdes locekles amatā uz vienu gadu 2022.gada 31.janvārī, kad interešu konflikta dēļ šo amatu atstāja Sandra Akmane. Savukārt 2022.gada februārī pēc savas vēlēšanās valdes locekles amatu atstāja Aija Vanaga, un trešā valdes locekļa vieta pēc viņas aiziešanas no darba palika vakanta.

Atstājiet komentāru