2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Uz vietējā ceļa Preiļu  novadā būvnieks labos defektus

Uz vietējā ceļa Preiļu novadā būvnieks labos defektus

Pirmdien, 24. aprīlī, uz vietēja valsts autoceļa Kastīre–Kategrade–Jaunaglona–Kapiņi (V744) būvnieks SIA Ošukalns uzsāks defektu labošanu ceļa posmā, kas ved cauri Jaunaglonai (16,08.–16,8. km). Būvdarbu posmā iespējams viens ar luksoforu vai satiksmes regulētājiem aprīkots posms.  Posma šķērsošanas laiks septiņas minūtes, informē VSIA Latvijas Valsts ceļi Komunikācijas daļa. 

Posmā nofrēzēs asfaltbetona seguma virskārtu visā brauktuves platumā, jo pagājušajā gadā ieklātā neatbilst noteiktajām kvalitātes prasībām, tāpēc parādījās defekti. No jauna tiks ieklāta virskārta gan pamatceļam, gan autobusa pieturvietu paplašinājumiem. Tāpat būvnieks labos nomales uz ieklās horizontālo marķējumu. Pērn šajā posmā veiktie darbi nav pieņemti, defektus būvnieks labos par saviem līdzekļiem līdz 23. jūnijam. 

Pagājušajā gadā seguma atjaunošanas ietvaros šajā posmā ar karsto asfaltu ir laboti iesēdumi un seguma profils visā garumā, un atjaunota dilumkārta. Atjaunots tilts pār Tartaku, autobusa pieturvietas un ūdens atvades sistēma. Tika arī nomainītas ceļazīmes un atjaunots horizontālais apzīmējums.

Darbus veica SIA Ošukalns par summu 314 743,84 eiro (ar PVN), būvuzraugs – AS Ceļuprojekts.

Komentāri (0-1/1)

  • Vērotājs
    24.04.2023 12:24
    Vai ošukalnam vispār drīkst atļaut renovēt ceļus? Nu cik jau var uz brāķiem skatīties! Pagastos gan tādi ceļi tiek pieņemti uz urrrā! Tas nekas, ka neatbilst kvalitātei!

Atstājiet komentāru