2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Preiļu novadā glābēji palīdz izkļūt cilvēkiem no avarējuša Jēkabpils autobusu parka autobusa

Preiļu novadā glābēji palīdz izkļūt cilvēkiem no avarējuša Jēkabpils autobusu parka autobusa

Piektdien glābēju palīdzība bija nepieciešama Preiļu novadā, kur bija avarējis SIA "Jēkabpils autobusu parks"Preiļu filiāles autobuss, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Sarunā ar Radio1.lv SIA "Jēkabpils autobusu parks" valdes priekšsēdētājs Jānis Ščerbickis sacīja, ka satiksmes negadījums noticis, jo uz ceļa bijusi liela atkala un autobuss ieslīdējis grāvī. Negadījumā cilvēki nav cietuši, arī autobusam būtiski bojājumi nav nodarīt, tikai būs jāatjauno izsistais stikls.

VUGD plkst.8.25 saņēma izsaukumu uz Preiļu novada Upmalas pagastu, kur pasažieru autobuss bija ieslīdējis grāvī. Transportlīdzeklim bija nosprostotas durvis un autovadītājs, kā arī divi pasažieri nespēja no tā izkļūt.

Ugunsdzēsēji, izsitot autobusa logu, palīdzēja cilvēkiem izkļūt no avarējušā transporta.

Notikuma vietai garām brauca preču piegādes automašīna, kas arī saslīdēja un iebrauca grāvī ceļa pretējā pusē. Ugunsdzēsēji glābēji palīdzēja piegādes automašīnai izkļūt no grāvja un plkst.9.58 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.



Foto: SIA "Jēkabpils autobusu parks"

Komentāri (0-1/1)

  • Asars
    30.01.2022 17:08
    Kāpēc jābrauc pa grāvja malu, labo pusi, jāskatās tālumā, ja pretim nebrauc, var droši braukt pa otru pusi, un ne ievilks grāvī.

Atstājiet komentāru