2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

"RTURobežsardzeJūrmala" divreiz atspēlējas un uzvar Jēkabpilī

  • 09 februaris 2023 --

Jēkabpilī notikušo plūdu dēļ uz šodienu pārceltajā Baltijas Volejbola līgas spēlē panākumu izcīnīja "Rīgas Tehniskās universitātes/Robežsardzes/Jūrmalas" komanda, kas izbraukumā piecu setu kaujā pieveica (13:25, 25:23, 15:25, 32:30, 15:10) "Jēkabpils Lūšus".

Lūšiem ar pārliecinošu sniegumu pirmajā un trešajā setā izdevās divreiz iegūt seta pārsvaru. Ceturtā seta izskaņā "Jēkabpils Lūši" izsēja divu punktu pārsvaru (23:21), kā arī pēc tam nerealizēja sešas mačbumbas.

Izšķirošajā setā Raimonda Vildes trenētā "RTU/Robežsardze/Jūrmala" veica piecu un četru punktu izrāvienus, jēkabpiliešus savstarpējās cīņās Baltijas līgā pieveicot otro spēli pēc kārtas.

Triju zaudējumu virkni pārtraukušās "RTU/Robežsardzes/Jūrmalas" rindās produktīvākie bija Matīss Gabduļins (16 punkti), kā arī Jānis Teikmanis un Patriks Pinka (abiem pa 14 punktiem un trim rezultatīviem blokiem). Astoņas izspēles rezultatīvi noslēdza Toms Kalniņš, sešus punktus guva Gatis Slavēns, savukārt par punktu mazāk Oļega Klopova kontā.

Jēkabpiliešu labā pa 17 punktiem sakrāja Zigurds Adamovičs un Kārlis Jaundžeikars. 15 punktus nopelnīja ukrainis Andrijs Čmirovs, pa septiņiem punktiem Leo Catlakšam un Džonatanam Baumanim, savukārt Jānis Jansons komandas kopējam labumam pievienoja sešus punktus.