2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Aculieciniece: Kāpēc policisti pārmeklēja Jēkabpils Mežaparku?

Aculieciniece: Kāpēc policisti pārmeklēja Jēkabpils Mežaparku?

Kāda jēkabpiliete, kas šajās dienās pastaigājās Jēkabpils Mežaparkā pie Radžu ūdenskrātuves novēroja, ka tur patrulē liels skaits policistu.

 

“Tā kā ne katru dienu novērojamas šādas kārtības sargu aktivitātes, tad pirmā doma – kaut kas ir noticis. Vienam no policistiem jautāju, kas te notiek. Man atbildēja – ķeram no Jelgavas cietuma izbēgušu ieslodzīto, bet vai tas tā varētu būt?” jautā jēkabpiliete.

 

Sazinājāmies ar Jēkabpils policijas iecirkņa priekšnieku Zigmundu Januševski, lai noskaidrotu, kāpēc šīs nedēļas sākumā pilsētas Mežaparkā patrulēja liels skaits policistu.

 

“Tas ir ikdienas darbs, ko darām ar tiem resursiem, kas ir mūsu rīcībā. Strādājam gan visā pilsētā, gan arī Mežaparkā un tam piegulošajās teritorijās. Nekādu detalizētāku informāciju šajā gadījumā nevaru sniegt. Strādājam,” sacīja Zigmunds Januševskis.

 

Sazinājāmies arī ar Ieslodzījuma vietu pārvaldes Sabiedrisko attiecību speciālisti Ināru Makārovu, lai noskaidrotu vai notikusi bēgšana no Jelgavas vai kāda cita cietuma un Jēkabpilī varētu būt bijusi tā meklēšana.

 

“Ne no Jelgavas , ne kādas citas Latvijas ieslodzījuma vietas neviens ieslodzītais nav izbēdzis,” lakoniski atbildēja Ināra Makārova.

 

Aptaujājot atbildīgās amatpersonas, diemžēl neizdevās noskaidrot, kāpēc Jēkabpils Mežaparkā patrulēja kārtības sargi, turklāt daudz lielākā skaitā nekā veicot ikdienas darbu kārtības uzturēšanā.

Komentāri (0-5/5)

  • Arca
    02.07.2018 18:28
    Izklaidejas :lol:
  • janexx
    02.07.2018 18:28
    Bij baumas ka no lietuvas ir izbegusi kkadi cietumnieki un bij devusies musu virziena.tapec ari gar robezu lietuvas mentu bij pilns.
  • Ega
    02.07.2018 18:28
    Kaatad nekas nav bijis. Lai melo mazaaak. Taapat tie resnie veederi tur nepastaigaasies.
    Itkaa kartibas sargi bet melo. Butu labaak bridinajusi tautu lai nekas neatgadaas.
  • kkk
    02.07.2018 18:25
    Kur kukas un kur meza parks.lol
  • varbūt
    02.07.2018 18:25
    meklēja to cilvēciņu ,kurš pazuda Kūku pagasta purvā

Atstājiet komentāru