2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpilieši sašutuši par karstā ūdens atslēgšanu bez brīdinājuma

Jēkabpilieši sašutuši par karstā ūdens atslēgšanu bez brīdinājuma

Radio1.lv redakcijai iedzīvotājs Jānis no Draudzības alejas Jēkabpilī ziņoja, ka daudzdzīvokļu mājām bez brīdinājuma un bez jebkādas iepriekšējas informācijas pirmdien, 28.aprīlī atslēgta karstā ūdens padeve. Turklāt arī mājas vecākais neko neesot varējis paskaidrot. Jānis vēlējās noskaidrot, kas noticis, cik ilgi nebūs karstā ūdens padeves un vai atbildīgajām iestādēm nebija jābrīdina māju iemītnieki?
 
 
Sarunā ar Radio1.lv SIA "Jēkabpils siltums" valdes priekšsēdetājs Aleksandrs Karpenko sacīja, ka karstā ūdens padeve pārtraukta, jo no pirmdienas sācies darbs pie siltumtrašu rekonstrukcijas un nomaiņas Jaunā, Viesītes un Zemgales ielās. Līdz ar to daudzdzīvokļu māju iemītniekiem, kurus apkalpo Tvaika ielas katlumāja karstā ūdens nebūs līdz 21.jūlijam, izņemot Bebru, Auseklīša un Lauktehnikas mikrorajona māju iemītniekus, kurus neskar trašu nomaiņa.
 
 
Aleksandrs Karpenko taisnojās, ka informācija par karstā ūdens padeves pārtraukšanu māju apsaimniekotājam - SIA "JK namu pārvalde" - tikusi sniegta jau piektdien, 25.aprīlī, iespējams, ka namu pārvalde nepaguvusi tik īsā laikā brīdināt māju iemītniekus, tāpēc karstā ūdens padeves atslēgšana nākusi kā nepatīklams pārsteigums. Aleksandrs Karpenko atvainojās par sagādātajām neērtībām.
 
 
Savukārt SIA "JK namu pārvalde" valdes priekšsēdētājs Juris Kozuliņš Radio1.lv sacīja, ka visiem māju vecākiem tika telefoniski paziņots par karstā ūdens atslēgšanu, lai tie tālāk informāciju nodotu māju iemītniekiem. Tāpat arī iedzīvotāji ar saviem jautājumiem var vērsties pie namu pārvaldes dispečerdienesta, zvanot pa tālruni - 652 32402.

Komentāri (0-4/4)

  • Guntis S.
    02.07.2018 18:16
    Līdz 21.jūlijam nebūšot, ka tik ne tā. Patiesībā tas nozīmē, ka nebūs līdz apkures sezonas sākumam. Un tā gadu no gada.
  • ha
    02.07.2018 18:16
    Jēkabpils Agrobiznesa koledža gan sajūsmā - nebūs jāmaksā pa karsto ūdeni, lai kojās var normāli nomazgāties. Ja šiem būtu iespēja, vispār neslēgtu karsto ūdeni, ka tik ietaupīt :D
  • Jēkabs
    02.07.2018 18:16
    Varbūt ir kāds spējīgs advokāts, kas var ieberzt tā riktīgi šos siltumtīklus - lai tie beigtu pastāvēt.
    Nekur pasaulē maza miesta iestādījums nevarētu dzīvot ar 2-3 miljonu parādiem gadiem ilgi un nebankrotēt. Turklāt rīkoties bez jeb kāda brīdinājuma par savām darbībām. Mūs čakarē ne pa jokam!
  • ūpis
    02.07.2018 18:16
    Darba organizācijā kā "sūnu ciemā"!!! Aleksandrs esot JAU piektdien iedevis infu Namu pārvaldei, ka pirmdien noslēgs ūdeni - divas dienas iepriekš, kuras,turklāt,ir brīvdienas. Un normāla prakse ir, ka namu iedzīvotāji par jebkuriem remontdarbiem,kas rada jebkādas neērtības tiek SAVLAICĪGI brīdināti. Brīdinājumi ir izvietoti VISIEM redzamā vietā ( vai pastkastēs), un to nodrošina namu apsaimniekotājs, nevis mājas vecākie, "tante Maša", sētnieks vai pastniece!

Atstājiet komentāru