2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

Cēsu un Līvānu novados bezatkritumu dzīvesveida popularizēšanai pieejams finansējums 1500 eiro apmērā

Cēsu un Līvānu novados bezatkritumu dzīvesveida popularizēšanai pieejams finansējums 1500 eiro apmērā

Cēsu un Līvānu novados izsludināts grantu konkurss "Tīri. Labi. Pilsēta bez atkritumiem", kur idejām bezatkritumu dzīvesveida popularizēšanai pieejams finansējums 1500 eiro apmērā, informēja konkursa rīkotāji.

Konkursa mērķis ir atbalstīt idejas bezatkritumu principa ieviešanai, lai radītu paliekošas pārmaiņas pilsētā, kas vērstas uz kopienu iniciatīvu iedzīvināšanu, uzlabojumiem infrastruktūrā, kā arī sabiedrības informēšanu un izglītošanu.

Konkursā var piedalīties fiziskas personas, tostarp tās, kuras reģistrētas kā saimnieciskās darbības veicēji, kā arī Latvijā reģistrētas juridiskās personas, tostarp valsts un pašvaldību institūcijas.

Granta finansējums ir 100% no pretendenta norādītājām atbalstāmajām izmaksām.

Pieteikumi pretendentiem jāiesniedz līdz 16.aprīlim.

Iniciatīvu "Tīri.Labi. Pilsēta bez atkritumiem" organizē pašvaldības sadarbībā ar biedrību "Zaļā brīvība" un "The Coca-Cola Foundation" atbalstu.

Komentāri (0-1/1)

  • Skolnieciņš
    19.03.2023 08:06
    Nu, es šaubos, ka Cēsu un Līvānu novadu deputāti un domju priekšsēdētāji atteiksies no lepnā dzīvesveida un sekos trūcīgo un maznodrošināto personu piemēram, dzīvojot taupīgi. Bagātie taču to lielo naudu kaut kā tērē? Tur arī tie atkritumi visvairāk rodas. Pat baktērijas Pertī trauciņā rada savus metobolisma atkritumus. Bez atkritumu dzīvesveids skan pārāk skaļi un tendenciozi, gudra atkritu apsaimnokošana jau skan labāk. Tik kā var apsaimniekot gudri atkritumos? Ja ne visiem ir nauda priekš ZAOO pakalpojumiem, un ne visiem piemājas ceļš, kas var izturēt ZAOO atkritumu vedēju. T.i, bezceļš.

Atstājiet komentāru