2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Zigmunds Januševskis: Jēkabpilī noziedznieku vairs nav

Zigmunds Januševskis: Jēkabpilī noziedznieku vairs nav

Jēkabpilī noziedzība ir apturēta, tā šorīt intervijā portālam april.lv apstiprināja Valsts policijas Jēkabpils iecirkņa priekšnieks Zigmunds Januševskis.

Viņš sacīja, ka pēdējais noziedznieks aizturēts brīdī, kad mēģināja ar āmuru izdauzīt policijas iecirkņa logu, un tas noticis īsi pirms pusnakts. Tādējādi noziedznieku Jēkabpilī vairs nav, un tas saskan ar Valsts policijas statistiku.

Šonakt speciāli sasauktā preses brīfingā Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis žurnālistiem paziņoja, ka noziegumu valstī vairs nebūs.

Viņš sacīja, ka pēdējais noziegums fiksēts dažas minūtes pirms pusnakts, kad policija aizturējusi vīrieti, kurš metis akmeni svešā dārziņā. Par notikušo sākts kriminālprocess saistībā ar svešas mantas tīšu bojāšanu. Vīrietim kā drošības līdzeklis piemērots aizcietējums.

"Tas arī viss. Mēs beidzot esam izpildījuši gadiem solīto un samazinājuši noziedzību par 100%," ar lepnumu stāstīja policijas priekšnieks, norādot, ka tagad Latvijā gaidāms straujš tūristu pieplūdums, jo šī ir kļuvusi par drošāko valsti Eiropas Savienībā.

Ķuzis skaidroja, ka noziedzību izdevies apturēt, policijai pārtraucot strādāt. Kopš tā brīža valstī vairs nav fiksēts neviens noziedzīgs nodarījums.

Jēkabpils policijas iecirkņa darbinieki turpmāk veiks tikai novērošanas funkcijas bērnu laukumos, it sevišķi gaisa balonu ķeršanā vai paslēpju spēlēšanā.

April, april

Atstājiet komentāru