2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpils Radio1 ziņas 2019.gada 5.jūlijā

Jēkabpils Radio1 ziņas 2019.gada 5.jūlijā

Radio1 ziņas pulksten 9.00-10.00-12.00
Radio1 ziņās klausieties: Konkursā uz Jēkabpils slimnīcas valdes amatiem pieteikušies deviņi pretendenti; Krustpils pilī šodien atklās Kanādiešu gleznu izstādi; un Saistībā ar Jēkabpils pilsētas svētkiem noteikti satiksmes ierobežojumi.

Radio1 Riebiņu novada ziņas pulksten 11.00 un 16.00

Radio1 ziņas pulksten 13.00-14.00-15.00
Radio1 ziņās klausieties:Kanādas pilsētā Toronto atklāti XV Latviešu Dziesmu un deju svētki; Rīt Jēkabpils svinēs piklsētas svētkus; un Sinoiptiķi brīdina par stipru vēju un lietu.

Radio1 ziņas pulksten 17.00-18.00
Radio1 ziņās klausieties: Gerharda nostājas dēļ Lauku atbalsta dienestu rudenī pametīs tā vadītāja Vītola-Helviga; Jēkabpils pilsētas svētki noslēgsies ar krāšņu salūtu un naktsballi; un Sestdien ir mainīti kursēšanas maršrutu Jēkabpils pilsētas autobusiem.

Radio1 ziņas pulksten 9.00-10.00-12.00
Radio1 ziņās klausieties: Konkursā uz Jēkabpils slimnīcas valdes amatiem pieteikušies deviņi pretendenti; Krustpils pilī šodien atklās Kanādiešu gleznu izstādi; un Saistībā ar Jēkabpils pilsētas svētkiem noteikti satiksmes ierobežojumi.

Eiropas Parlamenta deputāti balsojumā apstiprinājuši 20 komiteju un divu apakškomiteju sastāvu, un Eiropas parlamenta  deputāti no Latvijas strādās astoņās dažādās komitejās. Budžeta komitejā strādās bijušais Rīgas mērs Nils Ušakovs (S). Savukārt bijušais galvaspilsētas vicemērs Andris Ameriks darbosies Transporta un tūrisma komitejā, kur strādās arī politiķis Roberts Zīle (VL-TB/LNNK). Zīle kopā ar politiķi Inesi Vaideri (JV) strādās arī Ekonomikas un monetāro jautājumu komitejā. Zīle arī ievēlēts par savas politiskās grupas Eiropas Konservatīvo un reformistu grupas (ECR) pirmo viceprezidentu. Ameriks strādās arī Lūgumrakstu komitejā, kurā būs pārstāvēta arī deputāte Tatjana Ždanoka (LKS), kura darbosies arī Nodarbinātības un sociālo lietu komitejā. Līdzšinējā kultūras ministre Dace Melbārde (VL-TB/LNNK) strādās Kultūras un izglītības komitejā, bet politiķe Sandra Kalniete (JV) darbosies Ārlietu komitejā. Visbeidzot Rūpniecības, pētniecības un enerģētikas komitejā strādās deputāts Ivars Ijabs (AP).


Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) priekšsēdētājs Pēters Putniņš un viņa vietniece Gunta Razāne vakar iesnieguši atlūgumus. Abi iesnieguši atlūgumus, lūdzot atbrīvot viņus no amata ar 15.jūliju. Līdz ar to Putniņam un Razānei, atstājot amatu, pienāksies Saeimas nesen likumā noteiktā kompensācija 80% apmērā no mēnešalgas. 


Šonedēļ noslēdzās pieteikšanās uz Jēkabpils reģionālās slimnīcas valdes locekļu amatiem. Kā ziņots vakantas ir divas amata vietas. Sarunā ar Radio1, Jēkabpils domes priekšsēdētājs Aivars Kraps, sacīja, ka pieteikušies deviņi pretendenti no dažādām Latvijas pilsētām – Rīgas, Rēzeknes, kā arī Jēkabpils. Visi jkandidāti atbilstot konkursa nosacījumiem, jo ir ar medicīnisko izglītību. Pretendenti līdz šim strādājuši par ārstiem, slimnīcu vadītājiem, slimnīcu apakšstruktūru vadītājiem vai laboratoriju vadītājiem. Viņu vidū esot arī viens mediķis ar Latvijas sabiedrībā labi zināmu vārdu. Pretendentu vidū vairāk esot daiļā dzimuma pārstāvju. Aivars Kraps sacīja, ka apmēram divu nedēļu laikā tikšot uzklausīti visi pretendenti un pieņemts lēmums, tā kā visi kandidāti atbilst konkursa nosacijumiem, izvēle kritīšot uz tiem, kuri piedāvāslabāko slimnīcas attīstības vīziju.

Turpinām ziņas

No šodienas līdz 31. oktobrim Krustpils pils vārtu tornī iespējams aplūkot kanādiešu mākslinieces Dianes Hiskoks (Diane Hiscox) gleznu izstādi “What Do We Value? / Ko mēs vērtējam?”. Izstādē eksponētie darbi tapuši laika posmā no 2017. līdz 2018. gadam, un tajā ir trīs dažādas sērijas – “Ikviens ir kāds”, kas aplūko bezpajumtniecības tēmu. “Īrisi”, kura tapusi meditācijas meistarklašu rezultātā. IIzstādes atklāšana šodien pulksten piecos pēcpusdienā.

Nakts pikniks “Mūzika kokos”, kas, turpinot pagājušajā gadā iesāktās tradīcijas, bija paredzēts Jēkabpilī Kena parkā šodien pulksten desmitos vakarā, ņemot vērā laika prognozes, kas nemainīgi sola lielu vētru, zibens un pērkona negaisu, skatītāju un mākslinieku drošības nolūkos pasākums ir pārcelts uz Jēkabpils Tautas namu un sāksies pulksten astoņos vakarā. Plkst. 20.00. Pasākuma organizatori un grupa “Bur Mani”, kas muzicēs šajā vakarā kopā ar Elzu Rozentāli apstiprina, ka tas nemainīs pasākuma burvību un muzikālo kvalitāti. Aicinām Jēkabpils pilsētas svētku atmosfēru radīt kopā.

Un vēl

Jēkabpils pilsētas svētku laikā no šodienas līdz 7. jūlija plkst. 9.00 Vecpilsētas laukums slēgts transporta kustībai. No 6. jūlijā plkst. 06.00 līdz 7. jūlija plkst. 9.00 tiks norobežots laukums pie Justīciju nama.

No 6. jūlija plkst. 6.00 līdz 7. jūlija plkst. 5.00 apstāšanās un stāvēšana aizliegta Dambja ielas labajā pusē, posmā no gājēju pārejas pie Maximas līdz Filozofu ielai un Filozofu ielā Sēļu sētas ielas pusē.

No  šodienas pulksten piecos pēcpusdienā līdz 6. jūlija plkst. 22.00 būs norobežots satiksmei arī laukums pretī domei.

No 6. jūlija plkst. 06.00 līdz 7. jūlija plkst. 04.00 būs norobežots laukums pie Jēkabpils Tautas nama un stāvlaukums pie veterinārās aptiekas.

Savukārt Uguņošanas darbu sagatavošanas dēļ 6. jūlijā no plkst. 09.00 līdz plkst. 03.00 naktī tiks ierobežota gājēju un transporta kustību uz Daugavas labā krasta aizsargdambja posmā no Celtuves ielas līdz K.Skaubīša ielai, noslēdzot uzbrauktuves uz dambja no Celtuves ielas un Dārza ielas.



Radio1 Riebiņu novada ziņas pulksten 11.00 un 16.00

Riebiņu novada domē projektā “Ekotūrisma attīstība Latvijā un Lietuvā izmantojot ūdens resursus” iegādāts ūdens tūrisma inventārs. Projekta vadlīnijas paredz, ka aprīkojumam jābūt publiski pieejamam, tā īpašumtiesības un izmantošanas veidu nevar manīt piecus gadus pēc pēdējā maksājuma saņemšanas no vadošajiem partnerim. Tāpat par aprīkojuma lietošanu nedrīkst gūt ieņēmumus. Projekta rezultātā Riebiņu novada domes īpašumā ir dažāds ūdens tūrisma inventārs - katamarāni, ūdens velosipēdi, sup dēļi, airu laivas, ūdens bumbas un zorba bumbas, kā arī motorlaiva.


Vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” sadarbībā AS “Latvijas Zaļais punkts” un veikaliem “top!” aicina piedalīties vislatvijas “Stikla šķiratlonā”. Visi projekta dalībnieki piedalīsies arī izlozē, kur varēs laimēt veikala “top!” dāvanu kartes. Projektā ikviens Riebiņu novada iedzīvotājs, neatkarīgi no dzīvesvietas, var pieteikt speciālo transportu, kurš konkrētā dienā piebrauks un pieņems izlietoto stikla iepakojumu. Pieteikties dalībai “Stikla šķiratlonā” Riebiņu iedzīvotāji var līdz 5. augustam un to izdarīt ir ļoti vienkārši: jāsavāc mājās visas izlietotās, vecās un nevajadzīgās burkas un pudeles un jāzvcana SIA “Eco Baltia vide” pa tālruni 26154123 vai jāraksta uz e-pastu: stikls@ecobaltiavide.lv , piesakot savu adresi “Stikla šķiratlonam”. 16. augustā speciālais transports pieteiktajās adresēs paņems stikla iepakojumu Riebiņu novadā.


Turpinām ziņas


Riebiņu novada dome 8. augustā plkst. 11 rīko sev piederoša nekustamā īpašuma “Skolas”, Silajāņu pagastā, mutisku izsoli ar augšupejošu soli. Īpašums sastāv no  vienas zemes vienības 4.6 ha kopplatībā, bijušās divu stāvu Silajāņu pamatskolas ēkas, palīgkorpusa un saimniecības ēkas - pirts. Telpas ir renovētas, ierīkota centrālapkure.     Izsoles sākumcena – 150 tūkstoši eiro. Izsoles  kāpuma solis ir tūkstoš eiro. Izsoles dalībniekiem pirms izsoles jāiemaksā nodrošinājums 10 % apmērā no izsolāmā objekta sākumcenas Riebiņu novada domes norēķinu kontā. Ar izsoles noteikumiem var iepazīties domes mājas lapā www.riebini.lv un objektu var apskatīt dabā darbadienās iepriekš saskaņojot savu vizīti ar Silajāņu pagasta teritoriālās pārvaldes vadītāju Ingu Jurkāni, tālr. :  26480852. Maksa par dalību izsolē – 20 eiro. 



Pirms pašiem Līgosvētkiem par labu tradīciju kļuvušas pludmales volejbola sacensības, kas 22. jūnijā norisinās Riebiņu novada Riebiņu parkā – “Jāņi 2019”, uz kurām šogad atsaucās 13 komandas, kas pārstāvēja Riebiņu novadu, kā arī tuvākus un tālākus Latgales novadus: Preiļu, Līvānu, Viļānu, Rēzeknes, Daugavpils un Dagdas novadu, kā arī vienā no komandām startēja kurzemnieki, pārstāvot Talsus. Pludmales volejbola turnīrs jūnijā Riebiņos startēja jau 10 gadu pēc kārtas. Karstajā svelmē šogad spēlē par III vietu duets no Smelteriem/Līvāniem – komanda  “Pļaujas laiks” divu setu cīņa pieveica gados jaunākos viesus no Daugavpils – komandu “NIKE”. Savukārt finālā tikās apvienotā Rēzeknes un Dagdas komanda “SK Spāks/Dagda” un Ružupes/Preiļu duets “1 x 5”, kas arī izcīnīja turnīra zelta medaļas un kausu. 


Un vēl par kultūras pasākumiem


Riebiņu kultūras centrā 12. jūlijā plkst. 20.00 Ukrainas dziedātāja Andreja Kravčenko solokoncerts. Ieejas maksa EUR 4.00, bet plkst. plkst. 22.00 Krievu mūzikas nakts balli spēlē Andrejs Kravčenko un DJ Klest no Kijevas – ieejas maksa EUR 5.00.

Rušonas kultūras namā Bērnības svētki 13. jūlijā plkst. 11.00.

Sīļukalna kultūras namā no 16. līdz 26. jūlijam no plkst. 9.00 – 13.00 apskatāma Sīļukalna iedzīvotāju rokdarbu un hobiju izstāde, bet 26. jūlijā plkst.19.00 saimnieču dienas pasākums.



Radio1 ziņas pulksten 13.00-14.00-15.00
Radio1 ziņās klausieties:Kanādas pilsētā Toronto atklāti XV Latviešu Dziesmu un deju svētki; Rīt Jēkabpils svinēs piklsētas svētkus; un Sinoiptiķi brīdina par stipru vēju un lietu.

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš šodien apmeklēs Igaunijas dziesmu un deju svētkus, kā arī tiksies ar Igaunijas premjeru Jiri Ratasu, lai pārrunātu aktuālos jautājumus abu valstu attiecībās, Eiropas Savienības un reģionālās drošības jomā. 


Kanādas pilsētā Toronto atklāti XV Latviešu Dziesmu un deju svētki Kanādā, kuros vienkopus pulcējušies vairāk nekā 2000 koristu un dejotāju no visas pasaules un Latvijas. Atklāšanas pasākumā piedalījās Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs un Kanādas ārlietu ministre Kristija Frīlande. Pēdējā desmitgadē darba meklējumos Kanādā ir ieradušies arī Latvijas valstspiederīgie, kas aktīvi iesaistās diasporas aktivitātēs . Pavisam Kanādā dzīvo ap 20 līdz 25 000 Latvijas valstspiederīgo un kanādiešu ar latvisku izcelsmi, kas vēl apzinās savu saikni ar Latviju. 


Ukrainas specdienesti jūnija beigās kaujinieku kontrolētajā Doņeckas apgabalā aizturējuši kaujinieku pusē karojušo bijušo Sņižnes pilsētas pretgaisa aizsardzības komandieri Vladimiru Cemahu, kurš vadījis pašpasludinātās “Doņeckas tautas republikas” pretgaisa aizsardzību Sņižnes pilsētā laikā, kad tai līdzās 2014.gada 17.jūlijā tika notriekta Malaizijas pasažieru lidmašīna. Cemahs šobrīd atrodas apcietinājumā Kijevā un viņam izvirzīta apsūdzība par teroristiskas grupas izveidi, par ko draud cietumsods līdz 15 gadiem. Ukrainas mediji norāda, ka Cemahs var būt vērtīgs avots lietā par Malaizijas lidmašīnas notriekšanu. 

Turpinām ziņas

Rīt, 6. jūlijā būs galvenā Jēkabpils pilsētas svētku svinību diena. Tā sāksies ar ekumēnisko dievkalpojumu Jēkabpils Svētā Miķeļa Evaņģēliski luteriskajā baznīcā plkst. 10.00. Pēc dievkalpojuma būs iespējams noklausīties koncertprogrammu ērģelēm “Lauku fantāzija”.

No plkst. 9.00 līdz 16.00 Brīvības ielā darbosies un rosīsies tirgotāji lielajā pilsētas svētku Dižtirgū. Jau no plkst. 9.00 rītā aicina apmeklēt Vecpilsētas laukumu, kurā norisināsies dažādas aktivitātes. Būs iespējams nofotografēties Berry Deco īpaši sagatavotā retro stila fotostūrī, Jēkabpils Agrobiznesa koledža būs sarūpējusi interesantas aktivitātes, pasākumā piedalīsies Latvijas Biškopības biedrības Jēkabpils nodaļa, sevi prezentēs Profesionālā skaistuma skola, kā arī interesenti aicināti apmeklēt Miss Dimanta foto telti, kas darbojās arī pagājušajā gadā.

No plkst. 10.00 līdz14.30 vecpilsētas laukumā notiks biedrības “Jēkabpils NVO resursu centrs” aktivitātes “Mazie darbi lielam labumam”. Šeit būs iespēja veikt kādu labu darbu piedaloties foto akcijā vai izgatavojot nozīmīti, un par labo darbu katram dalībniekam būs iespēja izmantot foto būdiņu vai iegūt hennas tetovējumu. Plkst. 12.00 Vecpilsētas laukumā iebrauks autobiedrības “Low happens” automašīnas, kuras šeit aplūkot būs iespējams līdz plkst. 14.00. Savukārt no plkst. 12.00 Vecpilsētas laukumā notiks lielā andelēšanās kopā ar Jūliju un Jūlijas jaunkundzi. Viņi pastāstīs, ko iespējams nopirkt tirdziņā, iepazīstinās ar to, kas šajā dienā notiks pilsētā un izklaidēs ar interesantiem stāstiem. Šajā laikā būs iespēja apskatīties arī biedrības “Brīvības gari” motociklus, Toyota būs sagatavojusi īpašu prezentāciju. Netālu no Jēkabpils Tautas nama būs iespēja piedalīties Elitas Patmalnieces radošajā darbnīcā kopā ar pašu mākslinieci. 

Ar muzikāliem priekšnesumiem dienas daļas apmeklētājus priecēs Krustpils kultūras nama pūtēju orķestris “Krustpils” un dziedātāja Loreta Reide. Savukārt deju soļus demonstrēs sporta deju kluba “Liberta” dejotāji, deju studija “Inda”, Eiropas deju kolektīva “Daugavietes” dalībnieces un līnijdeju grupa “Vēja rozes”. Savukārt ar tautas dejām iepriecinās vidējās paaudzes deju kolektīvs “Sadancis”.

Un vēl

Stiprākais vējš Latvijā šodien un naktī uz sestdienu pūtīs Kurzemes ziemeļos un Vidzemes piekrastē, kur Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs prognozē rietumu vēja brāzmas līdz pat 25-28 metriem sekundē un ir spēkā oranžā līmeņa brīdinājums. Pārējā Latvijā izsludināts dzeltenais brīdinājums – vietām gaidāmas rietumu vēja brāzmas līdz 20-23 metriem sekundē. Arī Rīgā spēkā dzeltenais brīdinājums, jo sagaidāms, ka lielākās vēja brāzmas paliks ziemeļos no galvaspilsētas. Valsts lielākajā daļā piektdien rietumu vēja ātrums brāzmās sasniegs 14-19 metrus sekundē.


Radio1 ziņas pulksten 17.00-18.00
Radio1 ziņās klausieties: Gerharda nostājas dēļ Lauku atbalsta dienestu rudenī pametīs tā vadītāja Vītola-Helviga; Jēkabpils pilsētas svētki noslēgsies ar krāšņu salīutu un naktsballi; un Sestdien ir mainīti kursēšanas maršrutu Jēkabpils pilsētas autobusiem.


Lauku atbalsta dienestā  ir vajadzīgas pārmaiņas, kuras var ienest jauna vadība, bet darba attiecības ar līdzšinējo dienesta direktori Annu Vītolu-Helvigu izbeigs solīdi – tā ilggadējā dienesta vadītāja skaidro ministrijas nostāju un savu vienošanos ar Zemkopības ministru Kasparu Gerhardu. Solīdums izpaužas apstāklī, ka atlūgumu uzrakstījusi pati, turklāt no dienesta viņai ļauts aiziet, kad beidzas otrais pilnvaru termiņš - septembrī. Lai arī Vītola-Helviga ir palūgta labprātīgi pamest amatu, ministrijas vadība kā vienīgo iemeslu viņas promiešanai min pašas iesniegumu. Līdz šim viņas darbs novērtēts atzinīgi. Nākamo Lauku atbalsta dienesta direktoru meklēs atklātā konkursā.


Veselības ministrija šodien publiskajai apspriešanai nodevusi Alkoholisko dzērienu patēriņa mazināšanas un alkoholisma ierobežošanas rīcības plāna projektu 2020. -2022. gadam, kas tajā skaitā paredz aizliegt visu alkoholisko dzērienu reklāmu televīzijā, radio un internetā, kā arī alkoholisko dzērienu pārdošanu degvielas uzpildes stacijās. Ministrija paziņojumā medijiem norāda, ka jaunus ierobežojumus alkohola pieejamībai un reklāmai plānots noteikt, lai samazinātu alkoholisko dzērienu lietošanas izplatību un nodarīto kaitējumu sabiedrības veselībai. Vienlaikus paredzēts uzlabot alkohola atkarības ārstēšanas un rehabilitācijas pakalpojumus.


Tikai 16% Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka 13.Saeima strādā labāk nekā iepriekšējais parlamenta sasaukums, liecina pētījumu aģentūras SKDS veiktās aptaujas dati. Šogad maijā iedzīvotājiem lūgts vērtēt, vai pašreizējā Saeima kopumā strādā labāk nekā iepriekšējā. 16% aptaujāto piekrita, ka 13.Saeima strādā labāk par 12.Saeimu, taču katrs otrais jeb 50% aptaujāto tam nepiekrita. Lielākā vērtējuma atšķirība līdz šim fiksēta, iedzīvotājiem salīdzinot 7. un 8.Saeimas darbu - toreiz 35% iedzīvotāju uzskatīja, ka 8.Saeimas sasaukums strādā labāk par iepriekšējo sasaukumu. 


Turpinām ziņas


Rīt pilsētas svētku laikā Kena parks būs pārvērties par īstu brīnumzemi bērniem. No plkst. 12.00 līdz 16.00 šeit darbosies dažādas atrakcijas un spēles. Plkst. 12.00 notiks cirka šovs “Alise Brīnumzemē”, plkst. 13.00 Kena estrādē būs iespēja vērot bērnu un jauniešu amatierkolektīvu koncertu. No plkst. 13.00 līdz 16.00 Kena estrādē notiks burbuļu ballītes, kas priecēs kā lielus, tā mazus. Tur pat blakus, Jēkabpils mākslas skolā būs atvērto durvju diena un skolas pagalmā varēs vērot skolas pedagogu darbu izstādi. Pasaku namā “Butaforija” no plkst. 11.00 – 16.00 būs iespēja apskatīties ekspozīciju un piedalīties muzeja rīkotajās aktivitātēs.

Sēļu sētā no plkst. 13.00 – 17.00 aicina uz mazākumtautību kultūru sētu, kurā notiks sadziedāšanas, tiks prezentētas tradicionālās dejas un ēdiens.

Vakarā visi aicināti Vecpilsētas laukumā Pilsētas svētku lielkoncertā. To vadīs Artūrs Skrastiņš, ar kuru kopā jau plkst. 18.00 sagaidīs Vecpilsētas laukumā ienākam svētku gājiena dalībniekus. Vakara laikā Jēkabpils apvienotais koris sadziedāsies ar pilsētniekiem un pilsētas viesiem, ar krāšņu priekšnesumu uzstāsies deju kolektīvs “Pastalnieki”. Tiks godināti akcijas “Mans labais kaimiņš” nominanti un apbalvos titula “Gada Jēkabpilietis” ieguvējus. Pēc lielā koncerta, kurā uzstāsies arī Intars Busulis un Aija Andrejeva, visi varēs ap pulksten 23.15 izbaudīt krāšņu svētku salūtu, kuru vislabāk būs vērot no Daugavas aizsargdambja. Pēc salūta, Vecpilsētas laukumā būs iespēja turpināt svinēt un izdejoties lielajā svētku ballē kopā ar grupu “Laika upe” un DJ Balodi.

Un vēl

Pilsētas svētku laikā Jēkabpilī, Brīvības iela posmā no Mārtiņa Lutera ielas līdz Zaļajai ielai un Pasta iela būs slēgta satiksmei, tādēļ sabiedriskā transporta maršruti ir mainīti. 5. maršruts virzienā uz Poliklīniku tiek novirzīts uz Zemgales, Nameja, Viesītes, Viestura, Jauno, Zaļo un Rūdolfa Blaumaņa ielu līdz Brīvības ielai.
8. Maršruts virzienā uz Ģimnāziju tiek novirzīts uz Zemgales, Nameja, Viesītes, Viestura, Jauno, Zaļo, Rūdolfa Blaumaņa un Andreja Pormaļa ielu.
5. un 8. maršruti virzienā uz centru tiek novirzīti pa Andreja Pormaļa ielu. (līdzīgi kā bija Pasta ielas pārbūves laikā).
Savukārt Reģionālie maršruti virzienā uz Salu un Biržiem  tiek novirzīti uz Draudzības aleju, Viestura, Jauno un Zaļo ielu.


Tiek samazinātas astoņas štata vietas. Reāli darbu zaudē četri cilvēki – personālvadības nodaļā darbu zuadē trīs cilvēki, vadītāja un divi darbinieki, jo nodaļa tiek likvidēta. Uz divām amata vietām saistībā ar personālvadību rīkosim iekšējo konkursu un šie trīs darbinieki, kas reorganizācijas rezultātā zaudēja darbu arī var startēt šajā konkursā. 

No darbavietām, kas samazināts reāli 8 cilvēki, zaudē darbu jeb reāli zaudēt darbu četri, četritīri amatu.Reāli zaudē, uzdod, nē, nu reāli uz doto mirkli amatu zaudē pēc šī lēmuma.Nē, tā gluži netiek guļamistabā. Vietā nodaļā tiek zaudēti trīs cilvēki, visi, ja visi un respektīvi,bet.divus cilvēkus mēs rīkosim iekšējo konkursu un aicināsim visi trīs var pietiekties nekad. Vaiviņi tur būs, vai viņi tur nebūs. Tas ir, tas ir konkursa jautājums.Attiecīgi Izglītības pārvalde, projekta vadītājs Ja tur zaudē un tur var pieteikties tikai atkal uzkaut kādiem iekšējiem citiem amatiem vietā, kaut ko ne tajā vietā, ne sieviete. Tikai brīvāsštata vienība Sabiedrisko attiecību nodaļā tiek likti.Jā, jā, es saprotu, tad nāks atpakaļ Laura, droši vien būs jāiet. Vai Ievai kaut ko piedāvāsizdzīvot.To ar sabiedrisko attiecību nodaļu uzstādījums, ka cilvēki ne vairāk.Nē, nē, es saprotu, citur varam ievest citur piedāvājumu, savulaik es klauvēju pie tā.Vai es, cik es saprotu no pats, es neesmu runājis.Bet nu, teiksim, vienkārši cilvēki ir runājuši, kad Ievai neinteresē piedāvājums.Kaut kur struktūrvienībā.Līdz ar to, ja neinteresē, tad es nevaru.Šie divi cilvēki veltīsim. Tātad trīs departamentu direktori tiek likvidēti divi departamenti.Tātad viens departamenta direktors, no tiem trijiem paliek departamenta direktors un diviemdepartamentu direktoriem tiek piedāvāts darbs, tulkotāji.Darījuši līdz šim līdz ieņemšanai. Departamentā ir viens no departamenta direktore Inese, javiņai arī viņai tiek piedāvāts.Tagad tur jūs redzējāt, viens ir kā vēsture.Tiek piedāvāts ugunsdzēsēju kundzei eksāmens, tiek piedāvātas lapiņas.Uz doto mirkli izskatās, ka viņi šos amatus ieņems, ja pieņems, strādās, ja nepieņems katracilvēka brīva izvēle.Uz pusslodzi tapusi civilā aizsardzība. Uz doto mirkli tur ar kaut kādu līgumu.Firmas līgumā tas ir un būs uz pusslodzi civilās aizsardzības speciālists.Galvenais ieguvums, 70000 latu.




Pilsētas svētku laikā Jēkabpils Tautas namā 4. jūlijā ikvienam bija iespēja apmeklēt Kanādas Bruņoto spēku Centrālā orķestra un Latvijas Republikas Zemessardzes orķestra koncertu.

Turpinot Zemessardzes un Zemessardzes orķestra tradīcijas, ieeja koncertā – bez maksas.





Ja runāsiet ar uzņēmējiem.Lai zinātu, ka tas vīrietis iziet jūtas slikti, fizikai ielikti frizieris veikalā, biologs.Īpašnieks jūtas slikti, jo pēc šiem visiem, jo var teikt, ka viņiem viennozīmīgi pie nākamās ielasrekonstrukcijas visi uzņēmēji tika brīdināti uz būvniecības laiku. Visiem uzņēmējiem tiks iedotanekustamo īpašumu atlaide.Tas ir vairākās kredīts, tika solīts tikai mēģinājumiem.Bet ne jau simtprocentīgi nevar prasīt, bet iedos, iedos, atliek darīt, šajā gadījumā iedos. Nē,šoreiz pēdējo reizi vajadzētu padomāt. Tad ir jāpieņem saistošie noteikumi, domei jāpieņemnekustamo īpašumu šeit.Tā kā konkrētās ielas būvniecības laikā tika iedotas Draudzības dienas, pieņemts, ja tāsTiks pieņemts, jo nopietni.Mums ir iespēja.Diemžēl, ja es vairs neko atpakaļceļā nevari.Bet uz nākotni Draudzības aleja, Viesturi, Jaunās ielas.Uzņēmējiem pilnīgi droši.Es domāju, ka tas varētu būt 70.Bet par to naudu deputāti pieņēma jau pēc 70 līdz 80.Līdz gada beigām biologsĻoti slikti.Atliek vien paļauties, paskaties un tad sapratīsi.

Atstājiet komentāru